Mielipiteitä esiin

Olemme Markuksen kanssa tuoneet esille kokemuksiamme ja mielipiteitä seudun terveydenhuollosta. Erilaiset näkemykset mahtuvat Värtsissä mainiosti samoille palstoille. On turha kuvitellakaan, että olisi vain yksi ainoa totuus.

Julkaisemme myös lukijoitten mietteitä ajassa liikkuvista, Värtsilää läheisesti koskettavista asioista. Vaikka esimerkiksi johtavien viranhaltijoiden on siedettävä rajuakin kritiikkiä, emme toivo henkilökohtaista sättimistä ja mollaamista. Sillä ei edistetä asioita. Arvostamme hyviä tapoja, suvaitsevaisuutta ja toisten kunnioittamista. Puoluepoliittista liturgiaa emme kaipaa, vaikka vaalit ovat tulossa. Se on tympeää luettavaa. Mutta käykää äänestämässä aikanaan.

Mielipiteitä voi lähettää Värtsiin sähköpostitse. Osoite löytyy yhteystiedoista. Toivomme kirjoitettavan omalla nimellä, mutta myös nimimerkki on sallittu. Tarvitsemme silloinkin nimen ja yhteystiedot, jotka jäävät toimituksen tietoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *