TENGTOOLS-rallin huoltopisteellä Niiralassa

Tengtools-rallin EK1 ja EK2 huoltopisteellä Niiralassa oli vilskettä ja vilinää! Nurminen Logisticsin terminaali alueella oli reilusti tilaa isommillekkin huoltoautoille. Autoja tankattiin, säädettiin ja renkaita vaihdettiin.

Kuljettajat, huoltojoukot ja katsojat saivat nauttia Värtsilän Pitäjäyhdistys ry:n järjestämästä ruokahuollosta. Myynnissä oli mm. paistettuja muikkuja, kahvia ja virvokkeita.

Kuvat: Eira Varonen, Värtsi – Värtsilän verkkolehti

Tervavaaran EK2:lle siirtyminen Niiralasta.

Share

9 comments for “TENGTOOLS-rallin huoltopisteellä Niiralassa

 1. Hyvä ennakointi Eiralla,jutun alkuun voittajien kuva n:o 32 Vesa Hirvonen-Jussi Martiskin.

 2. En ole ikinä ollut kiinnostunut minkäänlaisesta autourheilusta. Kerran olen kuitenkin ”joutunut” seuraamaan formulakisoja ihan paikan päällä. Kisalippu oli osa viikon palkintomatkaani Nizzaan ja Monacoon.

  Niinpä olin äitienpäivänä1986 ihan paraatipaikalla Monacossa katsomassa, kun Keke Rosberg tuli toiseksi Monacon katuradalla ajetussa Formula 1- sarjan osakilpailussa. Kisan voitti Alain Prost.

 3. Tässä Tervavaaran EK2 pätkän video. Riku Turunen istuu kakkoskuljettajan paikalla. Melkoista menoa!

 4. Kiinnostaa sama sukunimi. Onko Jesse sukua Rikulle?

 5. Tässä linkki videoon, jossa karkasi melkoisesti autoja kuskin käsistä…..
  Ken paikan osaa tarkentaa niin olkaa hyvä ja kertokaa! Oli melkoinen rivi pellon laidalla rallin päättäneitä autoja!

 6. Pitäjäyhdistys hoiti kahvituksen ym. muonituksen mallikkaasti. Pienessä kylässämme kävi rallipäivänä melkoinen määrä ihmisiä! Ralliautoja oli n. 150, joissa kaksi ihmistä. Heidän lisäksi huoltoautot, joissa oli myös (arvio) vähintään 2 ihmistä/auto.
  Ralliin osallistuneet autokunnat olivat ympäri Suomen! Yli 600 ihmistä!

  Ja he kaikki kävivät ja ajoivat Värtsilässä! Pysähtyivät Niiralassa, muuten ajoivat kylänraittia edestakaisin siirtyessään EK1:n huoltopisteeltä EK2:selle ja jälleen Niiralan kautta EK3:lle! Oivallinen markkinointi- ja kaupankäynti mahdollisuus!

  Melkoinen kontaktipinta, sanoisin! Olisipa ollut Värtsi lehteä jaossa, muttei ollut enää jaettavaa! Tohmajärven kunta on oletettavasti huomioinut ”rallikansan”, ja jakaneet innolla mainoksia Kiteellä ja mainostaneet Keski-Karjalaa!

  Tulisivatpa uudestaan rallimiehet, sankoin joukoin! Palvellaan, varmasti!

 7. Eira kyseli kuskin käsistä karanneiden autojen paikkaa.On kuulemma Kutsussa Kauko Väänäsen kurvi, vähän ennen entistä Kutsun Yhteishyvän kauppaa.

 8. Kyseinen ulosajopaikka ei ole Kutsussa, vaan tämä kaurapelto sijaitsee Papinniemen tien varrella ek 5:llä. Varma tieto!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *