Kuntosali kiinnosti

Värtsilän Kisan kuntosalin avajaisia vietettiin Värtsilän koululla. Tarkemmin koulun viereisessä rakennuksessa, asunto nro 3. Värtsilän kisa on vuokrannut huoneiston Tohmajärven kunnalta.

Asia kiinnosti, koska tupa oli tupaten täynnä kuntoiluista kiinnostuneita!

Laitteiden käyttöä oli neuvomassa Tohmajärven kunnan liikunnanohjaaja Arja Pirhonen.

Kuntosali on Värtsilän kisan jäsenten käytössä. Voimassa olevan jäsenyyden lisäksi käyttäjiltä veloitetaan 35 euron käyttömaksu/vuosi.

Lisätietoja jäsenmaksuista, käyttömaksusta ja vuoroista ym. www.vartsila.fi

Img_6095

Lea Koukku Arjan opastuksessa

Lea Koukku Arjan opastuksessa

Arja Pirhonen opastaa jalkaprässin käyttöä.

Arja Pirhonen opastaa jalkaprässin käyttöä.

Img_6102

Mehu ja kakkua avajaisten kunniaksi!

Mehu ja kakkua avajaisten kunniaksi!

6 comments for “Kuntosali kiinnosti

 1. OIKEIN PALJON KIITOKSIA, kaikille kuntosaliin tutustuneille.Tapahtumassa oli tosiaan väkeä yli odotusten,mutta hyvä näin.Toivottavasti ainakin puolet sai jonkun asteisen kipinän
  salilla käyntiin.Auki olo aikoja voidaan muokata kunhan näemme miten sali lähtee toimimaan.Liikuntasihteeri on lupautunut järjestämään muutaman opastuksen alkuun.
  Jos Teillä on asiasta kysyttävää niin voitte soittaa n:o 050 364 1289.Kiitokset vielä kerran!
  Tavataan salilla!

 2. Lämmin kiitos mahdollisuudesta tutustua Värtsilän Kisan uuteen toimintamuotoon! Kuntosali on ilmeisen tarpeellinen, myös tila ja kalusto hyvät. Toivon menestystä!

  Siellä käydessäni kuuntelin lehden toimittajan kyselyä Kisan menneisyydestä. Tuli mieleen, että taitaa olla monella muullakin vähän tietoa tästä asiasta. Ehdotankin, että kuntosalille laitettaisiin tarjolle lainattvaksi yksi tai kaksi Matti Summasen Kisan historiasta kirjoittamaa kirjaa. Se on aika mielenkiintoinen kirja. Myös kylätaloon, jos sitä ei siellä vielä ole. Kotiseutyhdistys voi tarvittaessa olla maksamassa kulut. Ottakaa yhteyttä, jos kaipaatte avitusta.

  Erityisesti minua viehätti lasten ja nuorten runsas kiinnostus vempeleitä kohtaan. Mutta kyllä me rupusakkikin kunnon kohentamista ja vaalimista tarvitsremme. Mirjalle kiitos aktiivisuudesta ja Markolle motiivia. Olette tärkeällä asialla.

  Se on myös merkittävää, että kunnan (ensimmäisen sektorin) edustaja, liikuntasihteeri on juonessa mukana, kun Kisa (kolmannen sektorin edustaja) luo vireyttä Värtsilään. – Onko vuokran taso kohdallaan, sitä varmaankin voi kainosti kysellä?

  Latu-Erkki ja kunto-Mirja ovat aarteita Värtsilässä! Voimia edelleen ja sympatiaa sydämille! Ja kaikille värtsiläisille, jotka kukin tahollaan annatte aikaanne, tietojanne, taitojanne ja ihmissuhteitanne yhteiseksi hyväksi ja hyvinvoinniksi!

  Tätä Takoja toivoo ja toivottaa.

 3. Ja Takoja – Erkille kiitokset tämän aamun kauniista kirjoituksesta! Noihin kiitollisiin sanoihisi on mieluisaa yhtyä.

 4. Kisan Historiikkia on luettavana Kylätalolla ja laitoin menemään yhden kappaleen Mirjaa myöten kuntosalillekin. Historiikin on kirjoittanut Jorma Summanen, hänkin entinen kisalainen.

 5. Hempalle kiitos! Matti Summanen on tunnettu kirjailija. Siksi tuo nimen sekaannus.

 6. Nyt kun lopulta urheilun ja liikunnan pahin lamakausi on ohitettu Värtsilän historiassa ja saatu jopa entinen maineikas U-seura elvytettyä. Kaikille uusille jäsenille ja halukkaille ja haluttomillekin ohjeeksi.
  Kannattamaan nyt rohkeasti jaloilleen ponnistavaa Värtsilän ainutta urheiluseuraa, joka voi tarjota lapsille, nuorille ja kaikenikäisille liikunnallista toimintaa ja sitä kautta hyvinvointia toiminnoillaan. Niin henkisesti, kuin fyysisestikin.
  Mutta muistakaa, että niiden kaikkien toimien toteuttamiseen tarvitaan vielä paljon talkoomieltä ja halua.

  Siis reilusti mukaan hyvään seuraan ja sen toimintoihin, niin sillätavoin voidaan järjestää taas kuten ennenkin. Lapsille ja nuorille Talvi ja hiihtotapahtumia sulanmaan kisoja ym.
  Vanhassa kaartissa, jotka ovat edelleen talkoohengessä mukana löytynee innokkaimmille myös huolto ja -valmennusapuakin.

  Yhtenä vihjeenä muistin parantamiseksi, tai tutustumiseksi, että mikä se Kisa on.
  Suosittelen lukemaan VäKin Historiikin, joka yltää 1946 aina -90 luvulle.
  Se on luettavissa Kylätalolla ja Kisan kuntosalilla.

  Terveisin tittelillä: Kisan pitkäaikaisin puheenjohtaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *