Ideansiemen

Kuva: Ilmari

Kuva: Ilmari

Jos haluat , että ideasi toteutetaan istuta se sopivaan ihmiseen: Siemen on pudottava oikeaan maaperään. Kaikki suuri ja kaunis, hyvä, oikea ja toteuttamisen arvoinen on muuttuva unelmasta todellisuudeksi ihmisen kautta. Sitä on seurattava, valvottava, tuettava, kunnes se kasvaa ja kantaa hedelmää. Monella meistä on hyviä ideoita, mutta meidän on nähtävä paljon vaivaa vaivaa niiden toteuttamiseen – tai saada muut syttymään ja innostumaan asiastamme.

Ralbh Bunchen

Ajatuksiin yhtyen Ilmari

3 comments for “Ideansiemen

 1. Niin se varmaan on. Kiva kuva. Onko omalla kotipihallasi
  tuo tuulimylly?

 2. Kyllä on1!Tuulimyllyn siivet pyörivät pienestäkin
  tuulen vireestä.

 3. Mylly tuulelle.
  Kello auringolle.
  Kukkaset sateelle.
  Moni on puolista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *