”Kujun” konsertista saatiin lahjoituksina Värtsilän kirkon maalaukseen reilut kaksi tonnia!

Illan tähtiartistia Kai "Kuju" Hyttistä säesti Aleksi Suikkanen pianolla.

Illan tähtiartistia Kai ”Kuju” Hyttistä säesti Aleksi Suikkanen pianolla.

Kai ”Kuju” Hyttisen konsertoi Värtsilän kirkon hyväksi 8.6.2014. ”Kujua”säesti pianolla Joensuun Ortodoksisen seurakunnan kanttori Aleksi Suikkanen.

Konsertilla kerättiin varoja Värtsilän kirkon ulkomaalaukseen. Papin säkkiin kertyi lyhentämättönä huimat 2 292,80 euroa. Kiitos kaikille osallistujille!

Värtsilän kirkko oli tupaten täynnä!

Värtsilän kirkko oli tupaten täynnä!

Konsertin mies ja Värtsilän kirkon hyväksi tehtävän työn vetäjä Erkki Lintunen.

Värtsilän kirkon hyväksi, kaikkensa tekevä Erkki Lintunen muisteli menneitä aikoja, mm. papiksi tulemista kotiseudulle Värtsilään.

Video: Kai ”Kuju” Hyttinen lauloi konsertin lopuksi säveltämänsä kappaleen Kurki, johon sanat on tehnyt Vexi Salmi.

Videon suora linkki YouTubeen

Kuuntele Kurki kappale mp3-muodossa. Äänite: Alpo Rummukainen.

Kuvat ja video: Eira Varonen

 

7 comments for “”Kujun” konsertista saatiin lahjoituksina Värtsilän kirkon maalaukseen reilut kaksi tonnia!

 1. Kiitos, Eira, kun taas panit taitosi käyttöön meidän kaikkien yhteiseksi iloksi!

 2. Milloinkahan on Värtsilän kirkko edellisen kerran ollut niin täpösen täynnä kuin eilen illalla? Konsertti oli hieno, ohjelma sisälsi monta todellista helmeä, ja Hyttisen rennon tyylikäs välijutustelu täydensi hyvin musiikkia. Viimeisenä kuultu duetto ”Monia vuosia, armorikkaita vuosia” jäi soimaan syvälle sieluun. – Kiitokset tästä koskettavasta elämyksestä Värtsilän kirkossa!

 3. Oli todella koskettava Kujun konsertti.Hienoa, että Erkki sai henkilökohtaisten kontaktiensa avulla Kujun laulamaan kirkon hyväksi.Säestäjä-kanttori Aleksi oli myös taitava!
  Kiitos Eira taas kerran taltioinnista.Nyt sellaisetkin, joilla ei ollut mahdollisuutta tulla paikalle, pääsevät nauttimaan upeasta musiikista.

 4. Tässä taas hyvä esimerkki siitä että ”vanhat parratkin” vetää vielä ja hieno suoritus varmasti molemmin puolin, niin esiintyjiltä kuin ”promoottori ” Erkiltäkin!
  Hyviä maalausilmoja toivottelen!

 5. Kiitos Kuju, että tulit. Toivottavasti tapaamme vielä vaikkapa
  Utrassa! Viimeksi tapasimme Möhkössä.
  Pusat Värtsilästä

 6. Kyllä oli nautittavaa kuultavaa Kujun ja säestäjän tulkitsemat laulut. Kuju mainitsi jonkun laulun olevan hänen seuraavalla levyllään. Levyn pitäisi ilmestyä lähiaikoina. Erityisesti pidin laulusta ”Kaksi väriä”, joka kertoi Lapin kaamosajan väreistä, mustan ja valkoisen lukemattomista sävyistä.

 7. Hei
  Kirkkoherranvirastoon on toimitettu koru, joka löytyi tapahtuman aikaan Värtsilän kirkon pihalta, jos joltain on sellainen hävinnyt niin tuntomerkkejä vastaan sen saa virastosta.
  Henna B.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *