Aprillikalaa

Terveiset Kanarialta. Sattui niin kylmät säät, että uima-allaskin jäätyi. Mutta onhan sillä hyvätkin puolensa jos positiivisesti ajattelee.

Kuva: Alpo R

Aprillikalaa. Kuva: Alpo R

 

10 comments for “Aprillikalaa

  1. Alpo on vienyt rakkaan harrastuksensa Kanariallekin
    mukanaan. Ei näy auringonpalvojia kuvassa.

  2. Alpo on oikea kalamies, sellainen ottaa kalan vaikka kaivosta. Joten uima-allas on helppo nakki tälle kalamiehelle.

  3. Kotoisan näköiset kalat on altaasta noussut:)
    Hieno kuva, mutta olisi kannattanut editoida tuo vasemmalla näkyvä altaan kulmakin.
    En tällä kertaa juo kuravettä päälle…

  4. Täällä on ollut välillä tosi kylmiä päiviä. Minulla on tietsikan taustakuvana tämä kuva ja näytin sitä turkisliiviin pukeutuneelle siivoojalle. Kerroin totisella naamalla, että eräänä toisena talvena täällä oli vielä kylmenpää.. Mitä lie miettinyt..

    Jos kuka on tänne näinä päivinä tulossa niin onkivehkeet mukaan ilman muuta. Respasta saa kysellä kairaa lainaan.

  5. Kalat ihan hyvän kokoisia, mutta tuo allas on tosi pieni. Tuossa ko kuvassa, samoin aurinkotuolit, joihin Alpon kokoiselta mieheltä ei sovi kuin tuo karvahattu.

  6. Näin ensin vain yläosan kuvasta, ajattelin, että Värtsilän Valkoinen talo..

  7. Hei,Alpo!

    Mitä maksoi haukikilo Kanarialla?

  8. Onkohan tuo 25.03. 20.. viimeinen käyttöpäivä vaiko parasta ennen päivä (vuosiluku jäi arvattavaksi), ja mitähän tuotetta se tarkoittaa – allasta, vai kaloja, vai kalastuslupaa, vai Alpon viimeistä lomapäivää, ehkä ajankohdan huomioon ottaen paremminkin aurinkoloman alkamispäivää. Kiva kuva ja ihan kohtuullinen saalis ko. vesialueelta. Kireitä siimoja.

  9. On se uskottava, kun omin silmin näkee.

    Varmemmaksi vakuudeksi on vasemmalla takana kesäonginta-allaskin.
    Mahtoiko siellä tärpätä?

  10. Kesäongintaaltaasta sai vain lapset harjoitella kalastusta pintaongella. Isompi allas oli varattu syvänmeren kalastusta varten. Syöttikaloja minäkin tässä vasta pyydystelen.

    Haukea ei ole myynnissä, mutta niitä voi onkia vapaasti.
    Tänään söin kermaisen lohikeiton. Luulen, että se valmistetaan tähän tapaan; Keitetään perunat melkein kypsäksi, lisätään pakastetut, siivutetut kylmäsavu- tai graavilohi siivut sekä katkaravut, lorotetaan kermaa riittävästi. Mahdollisesti kiehautetaan. Hinta 7.95

    Tuo valmistustapa ei kuulu aprillijuttuihin ja on minun arvailuja. Keitto on erittäin maukas. Graavisuolatut lohisiivut antavat keitolle riittävän suolan. Pitäisi kokeilla joskus kotioloissakin. Luultavasti kirkasliemisenä tulee ihan yhtä hyvä soppa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *