Nokkapokkaa

Tämä se on minun saalis!

Eipähän kun minun!

 

 

 

 

 

 

No johan nyt on helekutti...

Pojat, pojat, jättäkeehän minullehi.

8 comments for “Nokkapokkaa

 1. Tämäpä mukava yllätys!

  Noihin harakoihin sopisi se loru: kun nokka tarttui pyrstö irtos,
  kun pyrstö tarttui nokka irtos…

 2. Kyllähän kaikenlainen kommentointi vaikkapa kuntaliitoksista on kivaa, mutta nyt toivoisi mahdollisimman monelta myös tositoimia eli lisää kaikenlaisia juttuja Värtsiin. Sitten riittäisi kommentoitavaa tulevaisuudessakin.

 3. Näin ne toiveet toteutuu! Tuskin ennätin
  edellisen kommenttini kirjoittaa – kaipailin
  siinä EJ:tä joukkoon tummaan – ja täällähän hän
  jo olikin!

  Tsemppiä koko Värtsin väelle, niin toimituskunnalle,
  kirjoittajille, kommentoijille ja erityisesti
  ympäri Suomea ja mualimmoo oleville lukijoille!

  Toivottaa Telle Kaustalta

 4. Tämä kuvasarja sai hymyn huulille! Kiitos EJ! Tiedoksesi, että parasta aikaa olen ”kantamassa kortta kekoon” eli rustaamassa juttua Värtsiin.

 5. Varosen Eira epäili, että minulle saattaa tulla vieroitusoireita. Tosi on, ensimmäisenä Värtsin vapaapäivänä kahteen vuoteen piti pykätä juttu. Kädetkin taisivat täristä, koska kuvista tuli epätarkkoja.

 6. Anna vaan ne kätesi täristä jatkossakin!

  Värtsi tarvitsee ammattitoimittajan (vaikkakin eläkkeellä olevan viherpiipertäjän) osallistavaa kirjoittelua.

 7. Täällä Jänisjoen yläjuoksulla nykyisin asuvana arvostan todella kovasti, että olette saaneet aikaan Värtsin, joka kertoo ajoittain myös entisestä
  kotikylästäni Uusi-Värtsilästä, jossa asuin 36v. Menneet ajat, ja nykyhistoria kiinnostaa meitä monia lukijoita, ja ovat peräti jopa saaneet koukkuunsa, joka ei millään tavoin ole negatiivinen ilmaisu:))
  Lämpimät kiitokset kaikille kirjoittajille, kuin myös lukijoille ja kommentoijille.- ja jatketaan, – eläkä Erkki lopeta kirjoittamista — kuin myös Ierikkäkkii :))

 8. Minä näin viime talvena ikkunastani tuollaista ylläolevaa nokkapokkaa ihan kirjaimellisesti.

  Lumisella tiellä kävi hirmuinen mylläkkä mustaa ja valkoista. Välillä oli jonkun sekunnin tauko, jonka aikana tunnistin, että siinä oli kasa harakoita tappelemassa. Luulin että ne tappelevat jostain ruokapalasta, mutta vielä mitä, ne kaikki nokkivat yhtä harakkaa. Se kuritettava lajitoveri oli vissiin selällään antautumisasennossa kasan alimmaisena ja kaikki nokkivat sitä minkä kerkisivät. Sieppasin kameran mukaan ja meinasin saada kunnon nokkapokkaa kuvatuksi, mutta ei ne odottaneet. Läksivät lentoon, kaikki. Olisi luullut että se alimmainen olisi ollut aivan jauhelihaa, mutta se vain puistalti loput höyhenet lentokuntoon ja häipyi muitten perään.

  Maahan jäi jokunen veritippa ja kasa höyheniä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *