Kaustan vartiointi

Kaustajärveltä on osallistuttu rajan valvontaan kynsin ja hampain. Nyt koko paikka on kaupan. Ehkä mihin alihintaan hyvänsä. Ex-rajavartija Teuvo Varonen lähettää ottamansa kuvan valvomaan Kaustan vartion kauppoja.

Kuvassa on ärhäkkä rajakoira ISMO suussaan Olli (Aleksi) Kukon piippu ja päässä Teuvon lakki.

 

1 comment for “Kaustan vartiointi

  1. Olisipa Ismolla ollut vielä silmälasit otsalla, niin olisi nähnyt lähtikö tonttipohja aikoinaan nykyiselle omistajalle vastoin yleistä etua raakamaan hinnalla ja muiden maapohjien mukana lähes vastikkeetta. Nythän tällä toimella on se seuraus, että rakennuksien arvo on pudotettu minimiin ja myynti rehelliselle ihmiselle on käytännössä estetty. Pitää olla sisäpiirin suhteet, että voi tehdä pikkutarjouksen, josta veronmaksajien tappioksi ei voi kieltäytyä.

    Tässä tilanteessa olisi reilua myydä kiinteistö maapohjineen yhdessä köntässä ja rakennusten ja maapohjan omistajat jakaisivat rehellisen kunnon saaliin taustalla keskenään.

    Omistajaohjausta vähintäänkin kaivattaisiin, vai joko sitä lienee, niin virkamiesmäis-poliittisilta, peräti valtion talouden alasajoviraston touhuilta nämä touhut taas haiskahtavat. Toivottavasti olen väärässä ja valtio takoo näillä järjestelyillä sievoiset voitot veronmaksajien taskuun.

    Oikein hyvää kuluvaa vuotta lukijoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *