Joulunavausmyyjäiset Niiralassa

Kassalle syntyi jonoa. Kuvat SP

Monenmoista mukavaa myytävää ja ostettavaa oli taas Niiralan jouluavausmyyjäisissä. Loskakelinen maisema oli sopivasti muuttunut vähän jouluisemmaksi saatuaan yöllä kevyen lumipeitteen.  Väkeä oli liikkeellä aivan myyjäistapahtuman alusta asti  pieneen tungokseen asti.  Oli paikallista väkeä ja niin kuin Niiralan myyjäistapahtumissa aikaisemminkin, viesti oli kulkenut myös rajan taakse ja houkutellut paikalle venäläisiä ostajia.  Joulupukki oli  tällä kertaa jossakin toisaalla, ja  jokin aika sitten vieraisilla käynyt pakkasukkokin lie palannut Venäjälle.

Myyjäisten ennakkotiedoissa kerrottiin, että mukana ovat Itähuolinta, Kalamestarin Herkku ja Rajapysäkki.  Väki näytti kuitenkin pyörivän pääasiassa Itähuolinnan tiloissa.  Vaikka mukana olevien yritysten välimatkat eivät ole pitkät, matkaa on sittenkin sen verran, että yhteinen katto puuttuu.   Mikäpä olisi sellainen houkutin, jolla kukin myyntipiste saataisiin tungokseen asti täydeksi ja asiakkaat pidetyksi vähän kauemmin alueella.

Kalamestarin valikoimaa.

Tästä pehmeä paketti pukinkonttiin.

Lienevätkö tälla keraa piirakat päässeet hittituotteeksi? Perunapiiraita ainakin jonotettiin ja odotettiin.

 

Myyjäistapahtumilla on enemmän merkitystä kuin  tulemme ajatelleeksikaan.  Paitsi että kyse on kaupallistaloudellisesta toiminnasta, voimme kiittää järjestäjiä siitä, että samalla meille tarjoutuu luonteva tilaisuus tavata tuttaviamme ja naapureitamme , vaihtaa kuulumisia ja edistää kylän yhteisöllisyyttä. Muistakaahan käydä kylän yhteisissä tapahtumissa.

Useimmat olivat liikkeellä autoin, vaan eivät kaikki. Lapset nauttivat lumikelistä.

2 comments for “Joulunavausmyyjäiset Niiralassa

  1. Kiva kun lapset saavat ulkoilla ”iskän kanssa” Mirja sisko

  2. Tänään (la 9.6.) on Niiralassa kesänavausmarkkinat klo 9-14!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *