Helamessu

Viime lauantaina kävin Ilmajoella hautaamassa anoppini. Sieltä jatkoin matkaa Lappeenrannan kyljessä sijaitsevalle Lemille, jossa sunnuntaina oli juhlapäivä. Ensin kokoonnuttiin Euroopan arvokkaimpiin kuuluvaan puukirkkoon klo 10. Kirkko täyttyi messuun saapuneista. Klo 15 alkoi Etelä-Karjalan kirkkomusiikkipiirin laulujuhla, jonka yhteydessä Lemin kirkkokuoro vietti 120-vuotisjuhlaa.

Molemmat tilaisuudet olivat todellista laulun juhlaa. Erityisesti neliääninen virsilaulu tunkeutui syvälle sieluun. Tapahtumaan voi tutustua klikkaamalla paikalliseen verkkolehteen. Osoite on: leminkirjava.fi. Samalla voi tutustua vuoden ikäiseen paikalliseen nettilehteen, sellaiseen kuin tämä meidän omamme verkkovärtsi.

Lemiläisten juhlat jatkuvat Värtsilän kirkossa helatorstaina 2.6. klo 10 alkavassa messussa. Tulkaa ihmiset mukaan!

1 comment for “Helamessu

  1. Mukavaa päästä messuun yhdessä lemiläisten kanssa. Lämmin tervetulotoivotus heille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *