Paljastus

Viimeksi jätetystä säkistä olisi kenties löytänyt vielä käyttökelpoista päälle pantavaa.

Hinnat eivät päätä huimaa.

On tullut hetki, jolloin Värtsi tekee ensimmäisen sensaatiopaljastuksensa. Tutkiva reportterimme  löysi tiepuolia kolutessaan  toistakymmentä suurta jätesäkkiä, jotka olivat täynnä naisten tavaraa, lähinnä vaatteita. Muutamissa oli vielä hintalappukin tallella. Nopean tutkimisen perusteella ainakin osa näytti olevan peräisin kirpputorilta.

Täällä itärajan pinnassa pitää valmistautua kohtaamaan kaikenlaista. ”Varastoa” on ilmeisesti täydennetty vähitellen, koska osa säkeistä oli selvästi lojunut Ilomantsintien varressa jo pitempään.

Värtsi saattaa aika ajoin jatkaa sensaatiojournalismin linjalla, esimerkiksi jos sattuu löytymään öljyjätteitä lojumasta. Ne ovat ympäristölle vaarallisia. Viranomaisetkin puuttuvat tällöin herkästi asiaan.

Toistakymmentä säkkiä tiepuolesta löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *