Kovia tuulia

Säätiedotus varoitti huomiseksi kovista tuulista.

Ojan vierellä olevasta turnipensasrivistä rombi valitsi kaksi peräkkäistä pensasta.
Entinen tyrni.
Kuvat Päivi K

Tänään sunnuntaina noin kello 17.11 kulki pieni mutta pippurinen rombi pihan halki nostaen kaikki irtotavarat ilmaan ja heitteli ne eri suuntiin. Rombi kulki pihan läpi naapuriin ja reitille sattui pieni tyrnipensas rivi. Siitä rombi valitsi kaksi pensasta pyöritti irti maasta aivan leikiten. Suuriakin puita olisi ollut, mutta se tahtoi vain tuhota tyrnin. Missähän minun kalareppu on ? Se jäi kuivumaan ilmavaan paikkaan.

Share

1 comment for “Kovia tuulia

  1. Reppu löytyi helposti kun se oli punainen. Jotain lehtäneitä tavaroita saattaa löytyä sieltä täältä. Keskellä pihamaata on jätevesikaivon pumppuasema sekä ohjauskeskus metallilaatikossa. Avain oli riippumassa metallilaatikon päällä olevassa merkkivalossa. Rombi oli nostanut avaimen siitä pois ja kuljettanut muutaman metrin päähän heinikkoon. Olipa onni kun löysin senkin, ja tietysti sattumalta. Sitä olisi vielä etsitty kun vikatilanteessa olisi avainta tarvittu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *