2 comments for “RajanRyssäys Rock

  1. Oliko nuoriso löytänyt tiensä navetan vintille?

  2. Mitenkähän tuohon Irenen kysymykseen vastaisi riittävän diplomaattisesti.. Kullä nuoria oli. Tosin jos minuun verrataan niin kaikki olivat nuorempia, mutta ei niin nuoria että järjestys henkilöt eivät olisi päästäneet sisälle. Nämä nuoret olivat niitä nuoria aikuisia. Sitten oli meitä jotka kuviteltiin olevamme nuoria.

    Oikeasti nuoret menevät rokkikonserteissa kiinni siihen mellakka-aitaan kannustamaan idoleitaan. Vähän vanhemmat, ne nuoret aikuiset odottelevat sopivaa fiilistä kaveriporukoissaan baarissa ja ne vanhemmat tietävät ettei sitä fiilistä kuitenkaan tule, joten pikainen koukkaus baarissa saa riittää ja eikun eturiviin mellakka-aidalle tanssaamaan tai muuten vaan muistelemaan nuoruuttaan.
    Tämä jako toteutui taas kerran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *