9 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 13

 1. Tänään 23.3.noin klo 12.35 ylitti yhdeksänpäinen metsäkaurislauma maantien Pataolan mäessä matkaten kohti Selännettä. Hieno näky.

 2. Oton muistamiseksi ollaan aloitettu yhteisadressi kylätalolla. Yhteinen summa, joka kertyy laitetaan Otto Rummukaisen stipendirahastoon omaisten toivomalla tavalla ja nimet kootaan sitten yhteiseen muistoadressiin.Näinkin voit osallistua muiston kunnioittamiseen.

 3. Vetääkö nousut maitohapoille?

  Lehtomäki
  Talvivaara
  Vapaavuori
  Rinne

  Ei huolta. Lasku tulee. Kansalle.

 4. Mainota Värtsiä lukiessani ja myös siihen kirjoittaessani olen tämän tästä jäänyt miettimään erästä asiaa, josta en voi vaieta. Toivon, että mielipiteeni saa myönteisen ja ymmärtävän vastaanoton.

  Kaipaan kirjoittajien joukkoon nykyistä enemmän porukkaa, jonka ikä liikkuu jossain 20-40- 50 vuoden vaiheilla. Heidän näkemyksensä yhdessä äheltämisestä täällä Tohmajärven itälaidalla, Värtsilän pitäjässä, on olennaisen tärkeää. Tämän ikävaiheen ihmiset osaavat käyttää nettiä. Hiljaisuuden syy ei ole siis siinä.

  Mistä sitten hiljaisuus johtuu? Vuokon raportit koulun tapahtumista ovat loistava poikkeus.

 5. Keski-ikäisi ja nuoria tulevaisuuden tekijöitä on turhaa kysyä näille palstoille. Nuorilla ja keski-ikäisillä on omat kanavansa. Molempien luokse pitää mennä henkilökohtaisesti tarinoimaan.

 6. Tervehdys Värtsin lukijoille! Lupasin tuurata Eiraa muutaman päivän ajan. Värtsin postilaatikossa näyttää olevan varsin vähän julkaisua odottavia juttuja (Joukon kirjaesittelyjä kyllä kiitettävästi riittää). Lähetelkääpä juttuja, pieniä tai suurempia, kuvia tai vaikkapa vain hyviä vinkkejä. Pidetään yhdessä Värtsi vireänä.

 7. Seppo, mukavaa kun päästät Eiraa välillä vapaalleVärtsistä.

  Mitä juttuihin tulee, niin tähän hätään olen oman osani tehnyt. Lauantaina lähetetyt kaksi juttua odottanevat julkaisua postilaatikon pohjalla. Enempää en nyt ehdi.

 8. Tämä on taas kokeilu!

  Muistanette kun pyysin apua nettiongelmiimme Kaustalla.
  Saimmekin sitä yllättäen ja nyt on hankittu Saunalahti
  3/4 G ja tää on ekatesti toimivuudesta. Sattui vielä niin sopivasti
  Seinäjoen nuorisoa paikalle, ettei taida olla ”härän päivää” kun yhdistimme
  läppärin reitittimeen. Kunnon ulkoantennikin hankittiin, vaan
  se asennetaan sit myöhemmin tarvittaessa. Laite löytää sen verkon
  mikä toimii parhaiten käyttöalueella.

  Sama reititin ohjasi kaupungissa 4G:hen ja täällä siis 3G:hen.

  Pitäkäähän nyt peukkua, että reitittimemme (onpa kummallinen sana)
  pelittää jatkossa. Muuten ei juttuja synny.
  *
  Eira on lomansa ansainnut ja Seppo puikoissa on jo ennestään
  tuttu juttu.

 9. Olen kylätalolla kahvilla. Kädessäni on tabetti ja siinä kuvia Eläkeliiton Värtsilän yhdistyksen liikuntatapatumasta Riistamajalta. Paikalla 21 ja Ellinoora. Mutta miten saisin nämä kuvat Värtsiin? Olen tainnut joskus osata, vaan nyt en …muista! Pitänee soittaa Sepolle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *