Potsipäiville!

Potsipäivät 27.-29.6.2014

potsipaivatPotsipäivien 40-vuotisjuhlilla riittää ohjelmaa koko viikoksi. Potsipäivät huipentuvat viikonloppuna 27.-29.6. Ilmatieteen laitoksen 10 päivän ennuste lupailee viikonlopuksi kohtuullista säätä eli puoliaurinkoista ja noin 20 plusastetta.

Poimintoja ohjelmasta alla. Tutustu koko ohjelmaan!

Pe 27.6.2014
Katri Helenan konsertin 1000 katsomon istumapaikoille oikeuttavaa lippua on jaettu. Lähistölle ainakin kuuloetäisyydelle sopii kuitenkin seisomaan tai omien jakkaroiden kanssa istumaan.

Potsigrilli on siirtynyt täksi vuodeksi Kaurilasta Kemieen. Grilli avautuu Nymanin talon piha-alueella perjantaina jo klo 16 ja ruokaa saa myös Katri Helenan konsertin väliajalla. Potsigrillillä on myös anniskeluluvat.

La 28.6.2014
Potsikatufestareilla luvassa musiikia, tanssia kilpailuja ja ties mitä. Klo 12 avataan juhlavin seremonioin Katri Helenan raitti ja juhlakulkueen huipennukseksi museoalueen Renkituvalla Katri Helena -näyttely.

Tohmajärven kesäteatterin ennakkonäytös, ”Teuvo ja paperitaivas” klo 16.

Potsitanssit Huviniemessä klo 20, Teo Turunen orkestereineen.

Su 29.6.2014
Potsipäivien pääjuhlassa klo 13 kesäteatterilla; kulttuuria, merkkihenkilöitä ja juhlapuheen pitää Tieteentekijöiden liiton toiminnanjohtaja Eeva Rantala Tohmajärven Akkalasta.

Potsipäivien ohjelma täältä!

Share

1 comment for “Potsipäiville!

  1. Kykenin lähtemään yksin Kotipirtin konserttiin. Kyllä kannatti.
    Karin ystävät kaukaa ja läheltä jaksavat aina tulla soittamaan Karille ja meille. En muista monesko kerta itselläni oli olla läsnä Karin konsertissa. Ihailen Karin ystäviä, että tulevat soittamaan ja laulamaan. Koti-Karjalasta voitte lukea lisää ja katsoa Kari Sarkkisen tekemää juttua, sillä hän oli taas toimittajana konsertissa.
    Oli kodikas juhla ja vapaamuotoinen. Marjatta-rouva sai rakkautta osakseen – kaksi Karin lastakin oli paikalla.
    Pusan Mirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *