3 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 25

  1. Kalevan Rastille onnittelut voitosta. Se ei tullut taaskaan helposti. Mieleen tulee monet suunnistuskisat 1960-70 luvuilta. Värtsilän Kisa oli myös mukana varmaan joka kisassa. Monet sukunimet olivat vuodesta toiseen tulosluetteloiden keulapaikoilla. Siellä saattoi olla samasta perheestä kilpailijoita lähes kaikissa sarjoissa. Melkein vauvasta vaariin. Pitkäjänteinen työ tuottaa tulosta Kalevan Rastissa

    Värtsilän Kisa oli myös menestyksellinen seura suunnistuksessa.
    Mieleen tulee muutamia suunnistajia sieltä keulapaikoilta: Lauri Piiroinen, Varpu Lavikainen, Veijo ja Leo Tahvanainen.. Tässä erään suunnistajan kuva.

    http://suomenmuseotonline.fi/fi/kohde/Nurmeksen+museo/5285?itemIndex=127091

  2. Kuulin tänään mielenkiintoisen uutisen, joka on pakko kertoa. Kiteen Seudun Osuuspankin Tohmajärven konttorissa oli ulkona toimiva seteliautomaatti epäkunnossa. Pankin sisälle oli syntynyt jono. Klo 11 jonoon oli tullut asiakas, joka poimi käteensä palvelunumeron 59. Siis aikamoinen jono!!! Näyttää siltä, että Tohmajärvellä on säilytettävä konttori. Ja perinteisen osuuspankkihengen mukaan sille löytyy muitakin perusteita kuin jonon pituus.

  3. Moni varmaan muistaa ja haluaa kokea metsämansikan maun. Kerätiin niitä pujotettiin heinänkorteen mustikka kovakuorisena väliin tungettiin. Kotona lasiin maitoa vähän päälle, sokeria ja yhdessä me suurijoukko lapsia makuelämyksestä nautimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *