Mitä viisaampi itse on

mitaviisaampi

Kuva: Ilmari

Mitä viisaampi itse on, sitä useampia omaperäisiä ihmisiä huomaa tapaavansa. Arkipäiväinen ihminen ei havaitse heissä mitään eroa. Voimme tehdä yhdessäolostamme värikkään kukkatarhan tai lattean pellon.

Jos haluamme, että meillä on elämässä hauskaa, meidän on opeteltava tarkkasilmäiseksi erottamaan joukosta omaperäisiä, värikkäitä persoonallisuuksia. En tarkoita erikoisuudentavoittelijoita, jotka haluavat herättää huomiota mihin hintaan hyvänsä. On oltava kuin tutkimusmatkailija, joka keksii näennäisesti arkipäiväisten ihmisten joukosta omalaatuiset ja saa heidän erikoispiirteensä loistamaan.

Blaise Pacalhinin sanoja mukaillen Ilmari

Share

3 comments for “Mitä viisaampi itse on

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *