Varastohalli paloi Värtsilässä

Varastohalli tuhoutui tulipalossa viime yönä Värtsilän Sikkerivaarassa. Juha Varosen omistama n. 300 neliön halli  sekä sisällä hallissa ollut Jätehuolto Varosen roska-auto sekä  muita työkoneita tuhoutuivat täysin.

Sikkerivaaran asukkaat olivat heränneet yöllä noin klo 1 voimakkaisiin räjähdysääniin kun kuorma-auton renkaat olivat räjähdelleet palossa. Pelastuslaitoksen yksiköiden saapuessa paikalle halli oli jo ilmiliekeissä eikä sen pelastamiseksi ollut enää mitään tehtävissä.

Kukaan ei loukkaantunut palossa. Syttymissyystä ei ole vielä tietoa.

Kuva: Markku Varonen

Kuva: Markku Varonen

9 comments for “Varastohalli paloi Värtsilässä

 1. Tämä on hyvin surullista! Juhalle voimia jatkaa meille tärkeän yrityksen saattamiseksi toimintakuntoon. Toivottavasti vakuutukset ovat olleet ajantasalla!

 2. Omasta ja kunnan puolestakin pahoittelut tapahtuman johdosta. Erkin toiveisiin on helppo yhtyä.

 3. A very sad thing but I am glad no-one was hurt.
  Take care and all.

 4. Juha on ollut ahkera mies – surullista
  MirjaSisko

 5. Varmaan masentaa…! Mutta Juhan työhän jatkuu – meillä on niin tarmokas ja eteenpäin menevä yrittäjä! Ja Arjan mahtavalla tuella. Hyvää Joulua maallisista murheista huolimatta!
  – hannu

 6. Hyvää aaton aaton aamua kaikille teille jotka olette muistaneet meitä niin monin tavoin ja olleet olkapäänä johon on voinut nojata edes hetken. Täytyy vain yrittää selvitä eteenpäin.Työt jatkuvat vuokrakaluston avulla ihan entisen malliin( kiitos Juhan Veijo-veljen nopeasta toiminnasta) Hyvää Joulua ja parempaa Uutta Vuotta 2014 Teille kaikille. Toivottavat Arja ja Juha

 7. Joulurauhaa sinne Varosen mäelle! Äsken tuossa jo kävi pyörähtämässä valkoinen jäteauto, varmaan on jo työt taas käynnissä.Aurauksesta ehkä saatte nyt Joulun ajan huilata;)

  Yksi mottolauseeni; ”Asioilla on tapana järjestyä”, sopii tässäkin tilanteessa.

  Muistelen isä-Suloa, joka oli koko kylän yhteinen apumies,laulumies, hanuristi ja Joulupukkikin monessa kodissa. Juha nyt jatkaa isänsä perinnettä, mihin me joutuisimmekaan ilman hänen palvelujaan ja aina iloista tervehdystään, käsi heilahtaa auton kopista hymyn myötä.

  Ja Arja pitää kodin ja yhtiön talouden hyvässä kuosissa.

  Toivottelen hyvää Joulua ja kiittelen menneen vuoden palveluista omasta ja taloyhtiömme puolesta!

  Mirja V

 8. Tulipalo ja sen tuhotyöt, olivatpa ne vain pelkästään aineellisia vahinkoja, vaikuttavat myös ihmiseen, henkisellä tasolla. Turvallisuuden tunne järkkyy ja sillä on moninaisia vaikutuksia asianomaisiin. Ei pelkkiä taloudellisia menetyksiä!

  Vakuutukset eivät kata kaikkea ja vakuutusyhtiöiden pienillä kirjaimilla kirjoitetut präntit eivät ole vakuutuksenottajan edun mukaisia, näin yleisesti ottaen. Kyllä siinä häviölle jää, varmasti joku! Vakuutuksen ottaja!

  Toivon että arki palaa ajanmyötä Varosille Sikkerivaaraan!

  Työn ja asiakaspalvelun iloa! Ja kaikesta huolimatta: Hyvää Joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *