Keskittyminen

102

Se mihin keskitymme, vahvistuu ja suurenee. Hyvä moninkertaistuu kun keskitymme siihen. Negatiivisuus moninkertaistuu kun keskitymme siihen. Valinta on meidän: kumpaa me haluamme lisää?

Julia Cameron

10 comments for “Keskittyminen

 1. Opetellaan haluamaan VAIN hyvää, vaikka se onkin vaikeaa.Niin kuin apostoli Paavali toteaa: Room.7:7-25. Siitä yksi kohta, kannattaa lukea kokonaankin: ”En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo.” (jae 19)

 2. Ihastuttavia keltaisia kukkia on taltioitunut kesältä.
  Päivän hyvä teko on laittaa ne Värtsiin katsottavaksi.

 3. Onkohan toimituksella tapahtunut virhe lähettäjän suhteen?

 4. Minäkin mietin että onkohan Lissu
  lomalla kun aamun ajatuksen on toimittanut
  toimitus.

  Niin tai näin. Kaunis kuva ja ajatuksia
  herättävä mietelause.

 5. Kyllä sekä helokin kukat että Julia Cameronin ajatus ovat minun lähettämiäni.

  Eiralla lienee vain tapahtunut pieni ”painovirhe” nimien suhteen.

 6. Ikävän asian sanominen on ainakin minulla vaikeaa. Siihen on keskityttävä oikein tosissaan, ettei sanoisi asiaa ikävästi ja loukkaavasti.

 7. Olen pitkin päivää ihaillut noita Lissun kukkasia.
  Meidän kukkapenkissä ei ole noin komeita.

 8. Mittarin laskeuduttua lopulta pakkasen puolelle oli annettava lisäaikaa puiden kantamiselle liiteristä sisälle. Erään puunhakureissun jälkeen selasin uudestaan esille Julia Cameronin mietelauseen, ja yhtäkkiä äkkäsin vaihtaa siihen kaksi sanaa:

  Laiton ajatuksissani hyvän tilalle lämmin ja negatiivisuuden tilalle kylmä. Sitten keskityin talon ja saunan lämmittämiseen ja kylmän sisälle leviämisen torjumiseen.

  Elämä voi äkkiä muuttua vilososhiasta villasukkiin.

  Pitää myös käydä sulkemassa kivijalassa olevat tuuletusluukut ja panna kaivon suulle styroksilevy. Avantoa auki pitävän pumpun asentamista laiturin eteen pitää vielä miettiä. Onko aamuavanto kustannuslaskennallisesti kannattavaa? Vai pitäisikö ajatella niin, että kuluttajana apteekissa ja terveyskeskuksessa sopeudun modernilla tavalla kansantalouden nousuun, kilpailukyvyn edistämiseen ja kaikille kuuluvaan vastuunkantoon.

  Vaikeaa tämä on. Keskityppä nyt sitten muuhunkin kuin uunin lämmitykseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *