Kesänavaus 20-vuotiaassa Itähuolinnassa

Itähuolinta vietti lauantaina 8.6. 2013 20-vuotispäiväänsä kesänavausteemalla. Merkkipäivänä asiakkaille oli tarjolla kahvia ja kakkua. Itähuolinnan nykyinen omistaja Marita Määttänen tuli Lea Koukun 1993 perustaman yrityksen palvelukseen harjoittelijaksi jo perustamisvuoden syksyllä. Vuonna 1999 Marita Määttäsestä tuli yrityksen osaomistaja 50 %:n osuudella. Lea Koukku myi v. 2011 osuutensa yrityksestä Soile Lehtiselle, joka myi osuutensa jo vuoden kuluttua edelleen ja yritys jäi vuoden 2012 alkupuoella kokonaan Marita Määttäselle. Alkuaan toiminimellä aloittanut Itähuolinta on toiminut vuodesta 1996 alkaen osakeyhtiönä.

Toimitusjohtaja Marita Määttänen otti vastaan konnittelut ja kukat 9-tien yritystoiminnan kehittämisen projektipäälliköltä Brgitta Väisäseltä KETIstä.

Toimitusjohtaja Marita Määttänen otti vastaan onnittelut ja kukat 9-tien yritystoiminnan kehittämisen projektipäälliköltä Birgitta Väisäseltä KETIstä.

Yrityksen nimi Itähuolinta, ilmaisee toimialan. Toimitusjohtaja kertoo, että noin 40 % tehtävistä liittyy jollakin tavoin huolintatoimintoihin. Iso osa venäläisistä asiakkaista on tex free shekkien lunastajia. Itähuolinnassa on myös lahjatavaramyymälä, asiamiesposti, Tohmajärven apteekin lääkekaappi ja valuutanvaihtopiste .

Itähuolinnan henkilökunta. Vsemmalta Hilkka Jokineva, Tatjana Heinonen, Eija Gröhn, Elena Varoenistumassa Zoja Kyllönen ja äärimmäisenä oikealla toimitusjohtaja Marita Määttänenn

He palvelevat sinua Itähuolinnassa. Vasemmalta Hilkka Jokineva, Tatjana Heinonen, Eija Gröhn, Elena Varonen, istumassa Zoja Kyllönen ja äärimmäisenä oikealla toimitusjohtaja Marita Määttänenn.

Hiljaisenpina aikoin asiakkaita päivittäin käy 100 – 150 ja kaikkein vilkkaimpina päivinä yli 600 asiakasta. Venäläisiä asiakkaita on yli 90 % kävijöistä.

Kesänavauspäivänä oli paikalla muutamia paikallisia yrittäjiä. Muikkuja paistamassa olivat Yuphin Sanwong tyttärensä Waraponin kanssa. Esko Tarvainen osti muikkupaistoksen mukaansa.

Kesänavauspäivänä oli paikalla muutamia paikallisia yrittäjiä. Muikkuja paistamassa olivat Yuphin Sanwong tyttärensä Waraponin kanssa. Esko Tarvainen osti muikkupaistoksen mukaansa.

5 comments for “Kesänavaus 20-vuotiaassa Itähuolinnassa

 1. Mukavahan siellä oli käydä ostoksilla – ihan tarpeellistakin – lähinnä piirakoita, kakkua ja muikkuja. Kiitos Maritalle juhlapäivän kakkukahveista.
  MirjaSisko

 2. Erittäin hyvin Värtsiin sopiva uutisjuttu paikallisen yritystoiminnan merkkitapahtumasta, vieläpä tuoreeltaan lehteen laitettuna, kuten uutisten kuuluukin olla. Onnea Itähuolinnalle ja hyvää jatkoa.

 3. Onnea Kaustajärvellä lapsuutensa ja varhaisnuoruutensa viettäneelle
  yrittäjä Maritalle.Toivotamme hyvää menestystä jatkossakin.
  Onnitelut Sinulle ja perheelle.
  Kiitos kakkukahveista.
  t.S ja P.

 4. MARITA, olin matkoilla, en päässyt halaamaan. Mutta tulen kyllä, kun olen matkapölyt karistanut. Mutta tässä vaiheessa jo: Menestystä yrittäjälle! Olet tärkeä värtsiläinen!

  Ierikka

 5. Minulle oli mieleen painuva kokemus nähdä oma opettajani kansakouluajoilta ja keskustella hänen kanssaan. Siitä on vierinyt jo yli neljä vuosikymmentä, kun hän minulle viimeisimmät opit antoi. Näin tämä ihmiselämä kulkee, päivä kerrallaan. Eräs runovirtuoosi kirjoitti ja lauloi: ”Nuoruus on lahja, mutta vanheneminen on taidetta”. Aika aikaansa kutakin. Näin me kaikki pikku hiljaa vanhetaan niin oppilaat kuin opettajatkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *