Vappuvaroitus

Värtsilässä voi tavata tällaisenkin varoitusmerkin. Se sattui vastaan Uudenkylänlammelle menevän tien varressa. Hauska merkki voisi olla vaikka varoituksena pienemmille linnuille, etteivät vappunakaan liikaa riehaannu, vaikka lisääntymisaika alkaa olla käsillä.

Kävin lammella päin tiirailemassa, näkyisikö kaulushaikaraa kaislikossa toikkaroimassa. Siellä se puhalteli tyhjään pulloonsa, mutta ei tullut näkösälle. Piti tyytyä oheiseen vappukuvaan.

5 comments for “Vappuvaroitus

 1. Näyttää olevan liejuinen tie tuolla taustalla. Voipihan tuo merkki varoittaa vaikka siitä. että jos talsii tuolla liejussa paljasjaloin, saa variksen saappaat ja kaupan päälle kevätflunssan.

 2. Kuvittelinko harhoja muutama päivä sitten kun kuulin Kaulushaikaran puhaltelevan, mutta kuvitelmaa se ei sitten ollutkaan!

 3. Korppi on rautaa.

  Mirrikin on valahtanut kaulasta; näin vappua mentäessä.

 4. Kiitos kiitos halaisin ainakin Sakaria, jos yltäisin ja hän ottaisi sen vastaan- Musiikit olen kuunnellut ja mielelläni teen niin vastaisuudessakin.
  Vapunaaton terv. ja Kitee-kuulumisin Pusan Mirja
  Päätä särkee jo valmiiksi?

 5. Nythän tämä mainio Värtsi-verkkolehti menee aivan pilalle kun alkaa tulemaan kaiken maailman törkyviestejä. Viesteistä ei saa mitään selvää!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *