Kevään tapahtumakalenteri jaetaan tänään

Värtsilän Pitäjäyhdistyksen toimittama ja jakama tapahtumakalenteri ilmestyy tänään Värtsilän kotitalouksien postilaatikkoihin.

Tapahtumakalenterista poimittuja tiedotteita;

– Sääperillä järjestetään perinteiset pilkkikisat pitkäperjantaina
– Naisille kaunistautumis -ja hemmottelupäivä 14.4. kylätalolla
– Värtsilän kesäteatterilla ei ole esitystä tulevana kesänä
– Navetan alakerran tiloissa toiminutta kierrätystoria pyöritetään jatkossa Värtsilän Nuorisoseuran toimesta. Mm. hyväkuntoisia huonekaluja ja rakennustarvikkeita, voi viedä jo nyt Ekotorille odottamaan kesäkauden avajaisia. Ekotorin ovien avaus ja tavaranvastaanotto hoituu  kylätalon henkilökunnan toimesta avajaisiin saakka. Myytäviä ei tarvitse lahjoittaa ”ilimaneestä”, koska halutessaan voi jättää tavaraa ns. myyntitilille myytäväksi, joista jää euroja niin myyjälle kuin paikalliselle välittäjällekkin, eli Värtsilän Nuorisoseuralle.

Kylätalon ”painokone” kävi tänään kuumana. Koneenkäyttäjänä laskin että, perinteisellä valokopiokoneella otettujen A4 sivujen yhteismääräksi tuli 2 400 kpl! Jotka kopioinnin jälkeen vielä taiteltiin ja niitattiin yhteen nitojalla, huolellisesti. Kylätalon nykyinen kopiokone ei tee vihkosia automaattisesti, siis nidontaa kopioinnin yhteydessä, kuten uusinta tekniikkaa olevat laitteet tekevät. Voi, olisipa kylätalolla sellainen joskus!

Samalla jakelulla kilahtaa kyläläisten postilaatikkoon kylätalon palveluesite. Värtsilässä on paljon ihmisiä, jotka eivät ole käyneet kertaakaan kylätalolla, saati tietäisivät mitä palveluja ja tiloja kylätalolla on tarjolla kyläläisille, ja tietysti muillekkin käyttäjille.

Tapahtumakalenterin sähköinen tietokoneella katseltava versio, PDF-tiedosto on katsottavissa tästä linkistä.

1 comment for “Kevään tapahtumakalenteri jaetaan tänään

  1. Kymmenen plus-pistettä tapahtumakalenterin tekemisestä, selkeydestä ja siisteydestä sen tekijälle. Taitaa kattaa myöskin
    suurimman osan Vlän yrittäjistä, hyvä!
    Tarpeellinen tiedote kyläläisille js muillekin.
    Mirja Pusa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *