Vilskettä riitti

Niiralassa ylitti rajan helmikuulla noin 94 650 henkilöä, missä on kasvua edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan lähes 20 prosenttia. Kasvua on ollut sekä venäläisten että suomalaisten rajanylittäjien määrässä. Viisumivelvollisia rajanylittäjiä oli noin 45 prosenttia.

Helmikuussa käännytettiin yhdeksän henkilöä pääasiassa puutteellisten maahantuloedellytysten vuoksi. Kaksi rattijuopumustapausta todettiin ja tutkinnassa oli myös vaarallisen esineen hallussapito.

Lisäksi rajanylityspaikalla havaittiin kaksi ulkomaalaislain rikkomusta, 18 liikenne- ja ajoneuvolain rikkomusta sekä kahdeksan muiden säännösten rikkomusta. Niiden seurauksena annettiin seitsemän rangaistusvaatimusta ja 19 huomautusta.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *