Telkkarin uutisissa

Arppe -kuusen katkeaminen renkitalon päälle ei yltänyt tänään valtakunnan telkkariuutisiin, mutta liikennevalistuksen antaminen venäläisille autoilijoille Niiralan rajanylityspaikalla oli ylittänyt Helsingin päässäkin uutiskynnyksen iltakuudelta. Olihan kyseessä ensimmäinen kerta maassa. Matti Rönkä kertoi asiasta ääni väristen, onhan Niirala tuttu paikka, hän kulkee sitä kautta Sortavalaan etsimään aineksia dekkareihinsa.

Värtsi ei tuohon kahinaan ennättänyt mukaan muitten kiireitten takia, mutta käyvvään nappaamassa turvavyötaulusta kuva myöhemmin. Kunhan ehitään.

Kertoivat reportterit, että päivittäin on viime aikoina ollut Niiralassa 6000 ylityksen tahti. Venäläisille matkailijoille kerrottiin turvavöitten käytön lisäksi ajovaloista, talvirenkaista, kännykän käytöstä ja kielletyistä tutkanpaljastimista. Varmaankin tieto upposi otolliseen maaperään.

Lieköhän Liikenneturvan pomo Anna-Liisa Tarvainen Kaustajärven Tarvaisia?

1 comment for “Telkkarin uutisissa

  1. Vau mikä uutispäivä. Taisi tulla vuoden ennätys yhdelle päivälle Värtsin juttujen määrässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *