Kesäaikaan

Pupukin on vaihtamassa kesäasuun. Kuva EJ

 

Kellot siirrettiin kesäaikaan aikoja sitten talven ollessa vasta kääntymässä kevääseen. Nyt puitten alkaessa vihertää on aika siirtyä kesäaikaan myös Värtsissä.

Kovin suuria mullistuksia tämä ei merkitse. Saattaa olla, että uudet jutut ilmestyvät palstoille aamun sijaan vasta iltasella, saattaapa jokunen päivä jäädä kokonaan väliin. Lehti voi olla toisinaan talviaikaa ohuempi.

Monet muutkin mukavat kesäharrastukset viekoittelevat Värtsin toimitusta, tietokoneen ääressä ei malta ehkä viettää aikaa yhtä tiiviisti kuin pakkasten paukkuessa. Toivomme lukijoilta ymmärtämystä.

Kesäisessä Värtsilässä tapahtuu kuitenkin monenlaista mielenkiintoista, josta Värtsi kertoo. Lukijoittemme lähettämät kirjoitukset ja kuvat ilahduttavat tietenkin yhtä paljon kuin talvella. Ne on varminta lähettää Värtsin sähköpostiin, josta myös Markus voi siirtää niitä lehden palstoille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *