Uusi palsta

Värtsi kokee ensimmäisen uudistuksen. Siihen tulee lisää yksi palsta, Näkövinkkeli. Tuumasimme toimituksessa, että mielipiteet pitäisi saada selvemmin eroon muista teksteistä. Laitamme Näkövinkkeliin lähinnä Värtsiin vakinaisemmin kirjoittavien mielipiteitä.

Palstan nimellä haluamme tuoda esiin, että mielipiteitä on monenlaisia. Asioita voi katsella monesta eri vinkkelistä. Tätä näkemystä palvelevat myös kommenttipalstat, joita on kaikkien juttujen perässä. Jokainen voi lähettää sähköpostilla mielipide- ym. kirjoituksia ja kuvia myös Lukijoilta -palstalle. Ajankohtaista -palstalle panemme jatkossa uutisluonteisemmat jutut ja Paikallista -palstalle ajattomampia asioita.

Toivomme tämän selkeyttävän Värtsin sisältöä. Pyrimme uudistuksissa pieniin askeliin. Kun suuren maailman New York Times jätti muinoin nimensä perästä pisteen pois, se oli kipinkapin laitettava takaisin lukijoitten vaatimuksesta. Ja yrittihän Karjalainen aikoinaan siirtää kuolinilmoitusten paikkaa, mutta perääntyä piti.

1 comment for “Uusi palsta

  1. Kyläläiset ovat ihmetelleet postinjakelu aikoja, jotkat ovat tuntien markinaalein vaihdelleet.
    Ajateltuani asiaa positiivisessa mielessä, niin tuli mieleen postin tiedoitteista, että ” posti on ruvennut kehittämään palveluitaan.” Todella näinhän on tapahtunutkin. Nykyisin meillä on myös iltajako jota ei ennen ollut. Tosin se välillä muuttuu aina päiväjaoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *