Karhut liikkeellä Saariossa

Kun olin tulossa kotiin orkesterista maanantaina 27.9 en ollenkaan osannut arvata, mitä tulisin näkemään. Kahdeksan maissa illalla olimme äidin kanssa juuri kääntyneet Saariosta kohti Värtsilää ja siinä katselin ikkunasta illan pimenemistä, kun huomasin pellolla jotain kimaltavaa. Ei mennyt kauaakaan tajutessa, että karhuhan se siinä takaisin tuijotteli. Tietä oli ylittämässä karhu-emo ja kaksi poikasta. Minä kiljahdin äidille, että ”VARO, KARHU!”. Luonnossa en ollut vielä kertaakaan karhua nähnyt ja aina miettinyt, että toivottavasti en näekään. Kyllähän se vähän pistää miettimään, että minne sitä iltakävelylleen lähtee.

Saara-Maija Kontiainen

6 comments for “Karhut liikkeellä Saariossa

  1. Vai sellainen elämys! Onneksi ei tullut kolaria. En minäkään iltakävelylle seurakseni karhua haluaisi, mutta mielelläni metsänkuninkaan ensi torstaina saapuvalle saksalaiselle vaihto-oppilaalle esittelisin – vaikka sitten auton ikkunasta.
    Ps. Hyvin näyttää sana olevan hallussa entisellä oppilaallani Saara-Maijalla.

  2. Sama tapahtuma varmaan kysessä.Karhu on jo kaadettu,tapahtumapaikka taitaa olla enemmän Kiteellä kuin Tohmajärvellä.

  3. Vartsi.net: ”Karhut liikkeellä Saariossa”. Ei voi olla totta! Ei ei tietenkään. ”Uutinen” oli vanha juttu. Tuli vahingossa ruutuun. Mutta kiva juttu kuitenkin. Piristi uusien puutteessa. Varsinkin lopussa kuultu, kun karhunpoika sairastaa.

    Kaatuiko yhtään karhua tänä syksynä Tohmajärven kunnan Värtsilän pitäjässä.? Jos, niin missä kylässä? Kunnaksen Pekka varmaankin tietää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *