Ramppikuume nousee

Kuisma Lipponen herättelee ukkiaan, jota esittää Raimo Tiittanen.

”Ehei, ei sitä meillä ramppikuumetta”, vakuutteli yksi jos toinen Värtsilän kesäteatterin näyttelijöistä. Mitäs, kun ovat useimmat konkareita, monen kesän liemissä marinoituja. Nuoria, mielenkiintoisia kasvoja on myös mukana. Värtsi pääsi kurkistamaan harjoituksiin ensi-illan alla.

Tässä ovat Värtsilän tämän kesän näyttelijät: Irja Hovi (vas.), Kalle Lintunen, Paavo Hämäläinen, Mirja Kinnunen, Kuisma Lipponen, Aleksi Hämäläinen, Veijo Tikka, Raimo Tiittanen ja Maisa Sutinen. Äänenavaus meneillään.

Jos ei näyttelijöillä nouse ramppikuumetta, niin ehkä sitten katsojilla. Kesäteatteriesitys on suuresti odotettu ja korkealle noteerattu tapahtuma paikkakunnalla, monelle kesän kohokohta, jolle osataan antaa arvoa. Tämänkaltaista herkkua ei sentään joka kylässä ole tarjolla.

Kuiskaaja Anneli Kunnas voi jo ottaa harjoituksissa rennosti.

Kesäteatterin odotetaan naurattavan, tuovan hyvää mieltä. Siitä on lähdetty Värtsilässä tälläkin kertaa. Sitä paitsi leikin varjolla voi sanoa suuria asioita, totesi jo Pentti Haanpää aikoinaan.

Harjoituksen alla on ollut Raimo Turulan kirjoittama hupaelma ”Reposen Onni”. Päähenkilö, jota esittää Paavo Hämäläinen, omistaa kaunista rantaa. Se kiinnostaa sijoittajaa, joka suunnittelee lomakeskusta. Suunnitelmia sotkevat suojelukohteet, joita alueelta bongataan. Ohjaajana on Veijo Tikka. Lavastus on Hemppa Turusen.

Vuorosanat alkavat olla muistissa Kalle Lintusella ja Irja Hovilla.

Värtsilän teatterikesä alkaa keskiviikkoiltana 7.7. kello 19. Näytöksiä on kesän aikana 12, viimeinen elokuun puolivälissä. Entisen kunnan maatilan navetan vintille mahtuu 300 katsojaa. 13. teatterikesän ohjelma löytyy täältä.

2 comments for “Ramppikuume nousee

  1. Värtsilän teatterilla on aina ollut hauskoja esityksiä, joita olemme mieheni kanssa käyneet seuraamassa. Niin varmaan tämä tulevakin esitys 😉

    Ja onneksi innokkaita harrastajanäyttelijöitä löytyy tarpeeksi näinkin pienestä kylästä—.

    Paljon onnea tulevalle teatterikaudelle!

  2. Sittenhän on jo luvassa ainakin kaksi katsojaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *