Toiko tuuli vastauksen?

Toiko tuuli vastauksen tämän päivän polttavimpaan kysymykseen? Mikä on kantani illan kokouksessa? Tulisiko kunnan tarjoama lahjoitus ottaa vastaan? Miltä Kylätalon ja Värtsilän tulevaisuus kaikkineen näyttää?

Kyllä sen vastauksen luonnosta sitten sain, ja ilman että jäälle nousseen komian kuhan selkäevää olisi tutkia tarvinnut. Taisihan joku ennustaja-ukko takavuosina ahvenen selkäevästäkin tulevan vuoden säät lukea.

Itselleni on kehkeytynyt vuosien saatossa tapa, silloin kun olen ollut jumissa ajatusteni kera, tai olen ollut jonkun suuren päätöksen äärellä, mennä luontoon ja toivoa sieltä vastauksia.

Tänään aamun valjetessa pakkasin ahkioni ja suuntasin auton keulan kohti Kaustajärveä. Olin sunnuntaina uittanut osan verkoistani jään alle, tänään ohjelmassa oli loppujenkin laitto. Sutjakasti homma jäällä sujui vaikka vesisohjoa oli muutamaan päivään kertynyt melkoinen kerros. Lähellä oli myös uintireissu kun verkkoavannolla meinasin sohjon läpi huljahtaa jorpakkoon!

Aamupäivä Kaustalla oli voimaannuttava. Talvista hiljaisuutta rikkoi aika-ajoin ainoastaan rannalla kaarrelleen korpin rääkyntä. Koska en avantoon sitten tippunut, eipä päässyt korppi kuivakasta kalaukosta makupaloja nokkimaan.

3 comments for “Toiko tuuli vastauksen?

  1. Jännittää kuulla mikä on päätöksenne! Vastuuhan on nyt ja jatkossakin teillä ! Joulurauhaa kaikille!

  2. Kun on teräsjäätä alla, talvikalastus on kannattavaa, Ennen vanhaan verrattiin, että joku homma kannattaa yhtä hyvin kuin Saimaan kanava sulana ollessaan. Saa nähdä, kumpaa vertausta käytetään kouluun ensi vuonna…

  3. Kirjoitan huomenna aamupäivällä koosteen Pitäjätoimikunnan illan kokouksen kulusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *