Värtsilän koulun lahjoituksesta päätettiin

Värtsilän Pitäjäyhdistyksen pitäjätoimikunta (hallitus) kokoontui torstai-iltana uuden toimikunnan järjestäytymiskokoukseen. Aiemmin puheenjohtajaksi valitun Matti Jaatisen lisäksi valittiin varapuheenjohtajaksi Jouko Jääskeläinen, sihteeriksi Vuokko Väänänen, rahastonhoitajaksi Matti Jaatinen, tiedottajaksi Eira Varonen ja työllistämisasioista vastaavaksi Matti Jaatinen, varalle Eero-Matti Lintunen.

Toimikunnan jaostot ovat seuraavat:

Johtoryhmä

Paula Raerinne

Matti Jaatinen

Jouko Jääskeläinen

Eero-Matti Lintunen

Tapahtumatoimikunta

Jouko Jääskeläinen

Eero-Matti Lintunen

Tarvittaessa kutsutaan muitakin

Kylätalotoimikunta

Matti Jaatinen

Anneli Kunnas

Tarvittaessa kutsutaan muitakin

Muut toimikunnat päätetään myöhemmin.

Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta

Kokouksen esityslistalla oli myös Tohmajärven kunnan tarjoama Värtsilän vanhan koulukiinteistön lahjoitus ja siihen liittyvä 10.000 € avustus lämmitysjärjestelmän muutoksiin. Pitäjätoimikunta päätti äänestyksen jälkeen (KYLLÄ 1 – EI 7 – TYHJÄ 1) ettei Värtsilän Pitäjäyhdistys vastaanota lahjoitusta.

Värtsilässä toimivalla, yleishyödyllisellä yhdistyksellä on edelleen mahdollisuus lahjoituksen vastaanottamiseen 30.12. klo 13 mennessä.

Mikäli lahjoitusta ei määräaikaan mennessä oteta vastaan, Kylätalon toiminta nykyisellä paikalla päättyy vuokrasopimuksen umpeutuessa 31.3.2023.

5 comments for “Värtsilän koulun lahjoituksesta päätettiin

  1. Hyvä päätös. Joulurauhaa kaikille!!

  2. Päivämäärä korjattu juttuun. Pahoittelut!

  3. Tässä suora lainaus kunnanhallituksen kokouspöytäkirjasta:

    ” Esittelijä (kunnanjohtaja) teki keskustelun kuluessa MUUTETUN PÄÄTÖSEHDOTUKSEN, että yhdistyksen pöytäkirjanote lahjoituksen vastaanottamiseksi tulee lähettää sähköpostilla 30.12.2022 kello 13.00 mennessä” .

  4. Erittäin järkevä päätös! Pitäjäyhdistys on tehnyt perustavanlaatuisen, rohkean ja vaivalloisen työn, josta syvä kunnioitus asianomaisia yhdistyksen päättäjiä kohtaan. Nyt hekin ansaitsevat lepoa ja joulurauhaa. Uusi vuosi tuo tullessaan uudet tuulet, joissa kaikkien värtsiläisten on hyvä olla mukana.

  5. Päätöksien pidä olla selkeitä. Tämä on. Nyt kunta yksin ehdollisin päätöksiniin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *