Urheilutalon avoimet ovet ja 90-vuotispäivien kakkukahvit Patsolassa

Juha Karvinen on hankkinut omistukseensa Värtsilän ent. urheilutalon ja remontoinut sen täysin. Rakennuksen asuinsiipeä ei ollut enää mahdollista pelastaa, koska se oli niin huonossa kunnossa. Urheilutalon pinnat on laitettu niin sisältä kuin ulkoa tip top ja Värtsilä-päivillä juhlistettiin rakennuksen 90-vuotis syntymäpäiviä. Omistaja Juha piti Urkkatalolla avoimet ovat sunnuntaina 24.7.2022 ja tarjosi täytekakku kahvit merkkipäivän kunniaksi kaikille halukkaille.

Rakennuksen historiasta voi lukea lisää mm. seuraavista jutuista jotka on julkaistu Värtsi lehdessä.

Monilla meistä on muistoja Värtsilän urheilutalosta. Värtsi lehti toivoo lukijoilta muistoja tapahtumista, juhlista, hirvipeijaisista ym. joita urheilutalolla on pidetty. Muistelmia voi kirjoittaa kommenttina tämän jutun yhteyteen.

Kuvat ja tekstit Eira Varonen

Värtsilän Pitäjäyhdistys ry:n taitavat leipurit olivat valmistaneet valtavan täytekakun josta riitti kaikille.
Juha Karvinen esittelemässä remontoitua Urheilutaloa. Tila mahdollistaa monenlaisten tapahtumien ja juhlien järjestämisen. Liikuntapaikkana myös erinomainen, esim. sulkapallon tai lentopallon pelaamiseen. Varaukset ja tiedustelut Juhalla puh. 0400 538 696

Vanha lehti-ilmoitus.

Vanhoja kuvia urheilutalolta. Kuvat Värtsilän Kisa r.y:n historia 1946-1996 julkaisusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *