6 comments for “Sana on vapaa. 49/21

 1. Vajaan kahden tunnin kuluttua tv:ssa eduskunnan kyselytunti. Onkohan muutakin asiaa kuin Marinin kuulustelu ravintolaillan vietosta. Esimerkiksi, mitä pitäisi tehdä, jotta kansalaisvelvollisuus ottaa rokotus alkaisia toimia? Sairaanhoito perustuu lääketieteelliseen tutkimukseen, ja sen perusteella rokotus on välttämätön yhteiskunnallinen velvollisuus. Yksilön vapauden ihanne on toinen perustelu – ja järjen käyttö erottaa meidät apinoista.

 2. Saapas nähdä ja kuulla, mitkä asiat nousevat esille. Marinin illan vietosta noussut metakka on ihan sama kuin olisi kärpäsestä tehty härkänen. Tyhjää höpinää..

  Sitten vielä nämä toimittajien kyselyt ihmisiltä! Että eikö pitäisi olla esimerkkinä rahvaalle. Ei tarvitse. Sanna Marin on pääministeri ja pääministerin tehtävät lienee määritelty muualla!

  Elisessä A-studiossakin toimittaja jankutti lauantai-illasta ja pandemia-asiasta aina vain uudestaan ja uudestaan.
  Siksikö, että sai hänelle annetun ajan tayteen, eikä muuta kysyttävää keksinyt?

  Ja vielä tämä Marinin anteeksipyyntö! Keneltä pyysi, ja kuka antoi anteeksi, ja jos kuka antoi, millä mandaatilla?

 3. Kyllä Kekkonenkin osasi juhlia ja oikein kunnolla!

  Koivistosta en niinkään tiedä.

  Pitääkö pääministerin olla pääministeri 24 tuntia vuorokaudessa/seitsemän päivää viikossa, niin kauan kun HÄN on virassaan!

  Puuttuu vaan ydinsotanappulalaukku!😂🤣😁

 4. Jo 1980–1990 luvulla professori Engström totesi naisen olevan päätöksen tekijänä paljon pätevämpi kuin mies. Hän ottaa huomioon tulevat sukupolvet,lapset,on laaja-alaisempi e.t.c. Me miehet näämme vain oman napamme. Allekirjoittanut yhtyy täysin Engströmin mielipiteeseen. Joutavaa narinaa Marinia kohtaan. Kun katselee eduskunnan kyselytuntia, tulee mieleen: Millä lahjoilla heidät on sinne valittu? Samaan kysymykseen on vastattu kymmenen kertaa, mutta ei se ole vieläkään ole uponnut kaikkien kaaliin.

 5. Media pullistelee vaikeuksien ja epäkohtien kertomisesta. Sananvapauden maassa on aiheellista kertoa myös positiivista kokemuksista. Tässä ihan henkilökohtaista tarinaa.

  Olen Siunsoten talutusnuorassa – sen toisessa päässä on omaishoitajani – onneksi.

  Perjantaina oli Tohmajärvellä verikoe ja kaksi rokotusta: kolmas koronapiikki ja influenssapiikki. Ei mitään jälkioireita.

  Ensi maanantaina fysioterapia Kontiolahdella, tiistaina geriatrianlääkäri Joensuussa ja keskiviikkona jälleen Joensuussa silmälääkäri. Autonratissa omaishoitaja.

  Kiitos!!!

 6. Antiikin Rooman hallintomiehet sanoivat ”kansa tarvitsee leipää ja sirkushuvia niin se ei ala mellakoimaan.” Tämän päivän sirkushuvin tarjoaa keltainen lehdistö ja se on armottomampi kuin antiikin sirkusksen katsojat. Kun antiikin Rooman voittoisa sotapäällikkö palasi Roomaan ja marsi kaupunkiin kansan hurratessa. Sotapäällikön sotavaunuissa seisoi myös orja, jonka tehtävänä oli kuiskailla sotapäällikön korvaan, ”muista sinäkin olet vain ihminen.” Kuka kertoisi tämänpäivän poliitisten puolueiden johtajille, muista häilyvä on galluppien suosio tänään kiitellään ja huomena parjataan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *