Syömässä

Hirvipeijaisissa

Käytiinpä hirvipeijaisissa Värtsilässä. Sai makuhermot nautiskelua kuin myös näköhermot. Näytti keitto kelpaavan kaikille erinomaisesti. Kauneuden kaipaajana katseeni kiinnittyi taitavaan koristeluun tarjoilutilassa. Kyllä on Värtsilässä monenlaisia kykyjä! Kävyistä oli tehty kukkia ja köynnöksiä. Erittäin upea kattokruunu oli kaiken huippu. Kiitokset kaikille työhön osallistuneille!

Käpytaidetta

”Kukka-asetelma” kävyistä
Kuva: Minna Kutvonen
Ruokailutilan kaunis koristelu. Kuvattu hirvipeijaisten jälkeen
Kuva: Minna Kutvonen
Osa ylläolevasta kuvasta
Käpykruunu
Kuva: Minna Kutvonen
Tontut
Kuva: Minna Kutvonen

Perhejuhlan kattausta

Samoihin aikoihin sattui myös perhejuhlan ajankohta. Kyseltiin kestitystä vähän sieltä ja täältä. Aina tuntui olevan jotain muuta. Tulipa mieleen Majatalo Värtsilässä. Soitto sinne osui naulan kantaan. Pian oli sovittu menu, noin yleisesti. Älkääkä nyt, hyvät värtsiläläiset, menkö merta edemmäs kalaan! Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Erityisesti jäi mieleen salaateista sillisalaatti, joka on kuulemma venäläinen jouluruoka. Se oli tehty kakun muotoon. Siis silmän ruokaakaan ei ollut unohdettu. Mitä ei jaksettu syödä, saatiin rasioissa ”koiralle” kotiin vietäväksi.3 comments for “Syömässä

  1. Tässä oli asiaa. Ei turhaa merta edemmäs kalaan!

  2. Kiitos Irene, mutta tutta jäin kaipaamaan kuvia noista silmää hivelevistä koristeluista. Kyllä juhlapöydän ja koko ympäristön kaunis koristelu on tärkeä osa juhlapöytää ja koko juhlatilaa. Jos kellä on kuvia noista koristeista niin lähettäisittekö Värtsin toimitukseen.

  3. Onpa todella huikeat koristelut Värtsilässä. Suuret kiitokset Minna Kutvoselle kuvista.
    Alpo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *