Töhrijöitä Värtsilän entisellä koululla

Värtsilän koululla oli viikonloppuna töhritty spray maalilla seiniä ja ikkunoita, ensimmäiset havainnot niistä tehtiin sunnuntaina 18.5. Olisi reilua jos syylliset tulisivat itse ilmoittautumaan esimerkiksi kylätalolle niin päästäisiin kaikin puolin helpommalla. Syylliset varmaankin joka tapauksessa selviävät jossain vaiheessa. Ilmoitelkaa jos tiedätte asiasta jotain ja vanhemmatkin voisivat tietysti kysellä jälkikasvultaan jos tietävät jotain asiasta.

Kuvia oli monenlaisia roisimpia kuvia sukupuolielimistä en viitsi edes tähän laittaa, mutta tässäpä muutama kuva töhryistä

2 comments for “Töhrijöitä Värtsilän entisellä koululla

 1. Tosi törkeetä!

  Mikä ihmeen vimma on mennä töhrimään rakennusten seiniä.?
  mitä laki sanonee, mutta mielestäni se joka töhrii saa putsatakin.

  Kun kotonani vaihdettiin uusia tapettja aika usein (isä oli maalari),
  niin kysyin, enkö saisi piirtää vanhoihin tapetteihin ennen kuin uudet
  laitetaan päälle? En saanut koskaan lupaa.

 2. Olisihan asian voinut sanoa muullakin tavalla, mutta minä ymmärrän tuon viestin niin, että pitäisi olla sellainen luvallinen seinä, jota saisi maalata. Mietintämyssyt käyttöön. Nämä on muuten ilmeikkäitä teoksia, mielestäni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *