2 comments for “Viikon puheenaiheet 17/2020

 1. irene peuhkurinen
  22.4.2020 at 9:15

  Kävi se pilkillä meidänkin isäntä. Ei nykyn nykyä. Pisti onkensa kuitenkin vielä avantoon eikä kerinnyt oikeaan korkeuteenkaan pilkki, kun nykäisi.salamannopeasti. Sinne meni avantoon koko vapa.
  Kunnon onkimiehellä on aina useampi vapa mukana. Jospa sen kalan sieltä kuitenkin saisi. Tasapaino vieheeksi ja onki veteen, nyt lujasti kiinni pitäen. Eikä aikaakaan, kun jotain tarttui. Siimahan se! Siitä kun kiskoi , nousi koko uponnut onki. Mutta kalaa vain ei näkynyt. Ei tullut voittoa, ei häviötä sillä reissulla.

 2. Voi ei ! On siinä kalamiestä harmittanut. Hyvä kun palautti sentään pilkkivavan lainasta. Täälläpäin hauki onkin erittäin kovalla syönnillä. Syöttikaloja ei vain tahdo saada pilkillä iskukoukkuihin. Hauen kutu taitaa olla nyt parhaillaan jään alla.

  ps
  Siirsin ylläolevan Irenen kommentin tämän viikon jorinoihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *