Cafe Niiralan viralliset avajaiset 11.8.

Lainaus Cafe Niiralan Facebook sivulta:

Kuten osa on varmasti lehdistä jo lukenut, täytekakkukahvit tarjoamme 11.8.2018 virallisten avajaistemme kunniaksi.

Ilmaistahan tässä maailmassahan ei ole mikään, mutta maksutonta monikin asia, näin myös tässä tapauksessa. 🙂

10 comments for “Cafe Niiralan viralliset avajaiset 11.8.

 1. Kiitos Eira ilmoituksesta. Hyvät kahvit ja kakut siellä oli. Siinä minun kahvikupin aikana kävi puolenkymmentä asiakasta. En ottanut asiakkaista enkä henkilökunnasta kuvia. Lauantai oli helteinen päivä ulkonakin, miten lie ollut keittiön puolella. Onnea Cafee Niiralan nykyisille luotsaajille !!

 2. Onnea ja menestystä Café Niiralalle 🌹

 3. Sattui päällekkäistapahtumia lauantaiksi
  Oli pitäjätuvalla Puhdas Tohmajärvi-tapahtuma, jossa kävi noin 100 henkeä. Olin sisällä kahvitusvuorossa. Sanoivat, että Nymanin museoalueellakin oli joku tapahtuma. Päällekkäiset jutut syö väkeä, kaikkiin ei ennätä.
  Mutta Cafe Niiralan soisi tulevan tutuksi rajaliikenteelle sekä rajalla työskenteleville, kuin myös paikkakuntalaisille.

 4. Kerkisin vielä kahveilla käymään. Aika kuollut tunnelma, ei muita asiakkaita näkynyt. Seinäkellokin oli kuusi tuntia pielessä.
  Huonoa oli ilmoittelu, turisti haluaa katsoa jo kotona netistä aukioloajat ja mahdollisen ruokalistan. Ellei tietoa löydy käydään ABC:llä koska ne on lähes aina auki. Tai kaupasta eväät.

 5. Ehkä kahvila taas jonakin päivänä toimii. Näin lupailee TJ kunnanhallituksen kokouspöytäkirja. Muutakin toimintaa luvassa. Kai.

 6. Olikohan ulkopuolista rahaa kokeiluun luvassa. Sillä pyörinee taas puoli vuotta mutta saa nähdä miten sitten taas käy.

 7. Nyt oli saatu jotain näkyvää aikaan sillä 34000 euron määrärahalla tähän Cafeniiralaan, kaksi suurehkoa kylttiä joissa tekstit: MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN, tai jotain sinne päin kun ohi ajoin. Ai niin olihan se piha kerran keväällä aurattu.

 8. Kohta tulee ilmoitus määrärahat on loppu ! Ei saaneet tänä kesänä Cafe Niiralaa auki .

 9. Tuskinpa siinä Niiralan kahvila/ruokalassa olisi paljon asiakkaitakaan jos se olisi auki ja toiminnassa. Ohi kulku paikka. Korkeintaan vessassa kävivisivät. Joku saattaisi ostaa kupin kahvia..ehkä. Venäjälle ne menee syömään ja juomaan, jotkut yöpymäänkin, kun käyvät tankkaamassa autojaan. Suomessa on bensiinit ja dieselit kalliita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *