Värtsilän Kotiseutuyhdistys ry:n vuosikokous ma 29.5.2017

KOKOUSKUTSU
Värtsilän Kotiseutuyhdistys ry:n VUOSIKOKOUS pidetään
maanantaina 29.5.2017 klo 19.00 Kylätalolla.

Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.
Lisäksi käydään keskustelua Kotiseutuyhdistyksen asioista.

Kahvitarjoilu.

TERVETULOA KAIKKI VÄRTSILÄSTÄ KIINNOSTUNEET!

Johtokunta

2 comments for “Värtsilän Kotiseutuyhdistys ry:n vuosikokous ma 29.5.2017

  1. Mitä Kotiseutuyhdstyksemme on tehnyt? Muutamia konsertteja, joissa on koottu euroja kirkomme erilaisiin korjauksiin. – Rahoittanut: ulkoportaiden kunnostamista, ilmalämpöpumppu seurakuntakodin puolelle, seurakuntakotiin menevien portaiden katon korjaus, ulkorakennuksen maalaus, seurakuntakodin ja kirkkosalin välisen seinän eristäminen. Tässä ovat toimineet Pitäjäyhdistyksen miehet ja erityisesti Oiva Tikan talkooporukka. – Talkooporukka odottaa nyt Tohmajärven seurakunnan lupaa ulkoseinien maalaamiseksi – siis talkoilla tänä kesänä. Maalien hankintaan ovat eurot koossa.

    Kolmas sektori ja talkoolaiset tarjoavat apuaan. Tule mukaan!

    Edellä kerrotun lisäksi Kotiseutuyhdistys on Jetinan avustuksella viime vuonna aloittanut Myllymuseon kunnostamisen. Talkootyötäkin on tehty. Tohmajärven kunta on kaivanut rakennuksen seinänvieriltä maata. Kunnostusta jatketaan, jos saadaan siihen rahoitusta. – Museoviraston myöntämän avustuksen turvin saatetaan kesän aikana näytteillä oleva esineistö nykyajan vaatimuksen mukaiselle tasolla. Tätä hoitaa palkattu henkilö, tämän tiedon mukaan Jonna Hyttinen. Kesätöitä! Jonnan avuksi tarjotaan myös siivoukseen talkoolaisia, sillä valokuvaukseen, digitalisointiin ja luettelointiin menee hänen aikansa, toivottavasti riittää.

    Vuosikouksessa tarkemmin! Kaikki asiasta kiinnistuneet, tervetuloa! Iltakahvitkin luvassa.

    den yläpuolella olevan katon paikkaaminen, ulkorakennuksen maalaus, kirkkosalin ja seurakuntakodin välisen seinän eristäminen

  2. Edellä olevan kirjoituksen loppuun jäänyt tekstin osa osoittaa, että puheenjohtajan taidot ovat heikot. Alakakee ehtiä nuorempaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *