5 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 20

  1. Puun taimien istutus on kevään puuhailua ja istuttaessa pienen puuntaimen katsot tulevaisuuteen. Jeesuskin sanoi: jos tiedät kulevasi huomenna istuta tänään olivipuu.

  2. Sain hankittua 400 vuotta sitten painetun Raamatun juhla kopion.Se on Alkuperäisellä vanhalla englannin kielellä painettu.Siinä on koko Raamatun texti,ei ole mitään jakeita poistettu,niinkuin on suomalaisessa vulcata käännöksessä,se on aivan samallainen kuin on Lestadiuksen Raamattu,joka on myös minulla ,Sain myös Lestadiuksen saarnoja kokoelman ystävältäni joka oli saanut sen lahjaksi,haluan antaa tämän kirjan ,jos on jollakin aikaa lukea hyviä saarnoja

  3. Raamattuni on King James version,1611 text,Se on juhlapainos 400 vuotis juhlasta kun ensimmäinen Raamattu painettiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *