RajanRyssäyksessä rokataan!

RajanRyssäys tapahtumassa rokataan Navetanvintti Rockissa kolmen yhtyeen voimin lauantaina 13.8.2016 klo 20 – 01. Liput 12€.

Hotelli Joki järjestää anniskelualueen tapahtuman ajaksi Navetanvintille.

Esiintyjinä: Karjalan Kannas, Tiekarhut ja Santtu Karhu kitaristinsa kanssa. Esitysten välissä myös Tomi Salmen tulishow noin klo 23.

Santtu Karhu  itäkarjalaisen rockyhtyeen Santtu Karhu & Talvisovat laulaja ja lauluntekijä. Petroskoissa asuva Karhu on toiminut eräänlaisena edelläkävijänä karjalan kielen ja karjalaisen perinteen vaalinnassa. Hän on tiettävästi ensimmäinen henkilö, joka on kirjoittanut kevyen musiikin lyriikkaalivvin eli Aunuksen karjalan kielellä. Karjalan kieltä taitavat pitävät Karhua taitavana sanankäyttäjänä, oikeana kielinerona.

Yleisradio on tehnyt Santtu Karhusta ohjelman ”Talvisovat rokkaa Karjalan puolesta” vuonna 2013. Linkki ko. ohjelmaan täältä.

RajanRyssäys rockit alkavat kesäteatterilla klo 20!

Santtu Karhu

Tiekarhut on Keski-Karjalainen ei niin kevyesti punnertava, hyvänmielen orkesteri. Junttitatsilla omaa musiikkia sekä covereita Kikasta-Irwiniin. Bändiin kuuluu Simo, Masa, Antti ja Pete.

Tiekarhut

Karjalan Kannas on punk-rock tyylinen Irwin Goodman -coverbändi, johon kuuluu Tohmajärveltä ja Joensuusta Juha Lehtinen, Aki Karhu, Jussi Karjalainen ja Tero Tahvanainen.

Karjalan Kannas

Tomi Salmi

Tomi Salmi

Share

1 comment for “RajanRyssäyksessä rokataan!

  1. Monesti olen ajatellut, että rajan molemmin puolin on ihmisiä, jotka lämpimän paskan suikkasee päivittäin. Tämä kertomani on ihmiseloon kuuluvaa, sekä yhdistää kansakuntia ja on meille ihmisinä eläjille yhteinen toiminto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *