Rajavartiolaitoksen tiedote

Pohjois-Karjalan rajavartioston Rajajääkärikomppanian alokkaat vannovat sotilasvalan perjantaina 12.8.2016 Nurmeksessa.

Pohjois-Karjalan rajavartioston Rajajääkärikomppanian alokkaat vannovat sotilasvalan Nurmeksen evankelis-luterilaisessa kirkossa perjantaina 12.8.2016. Alokkaat astuivat palvelukseen 4.7.2016. Sotilasvalan vannoo kaikkiaan 111 alokasta. Lisäksi sotilasvakuutuksen antaa 15 alokasta. Vapaaehtoista asepalvelusta suorittavia naisia alokkaissa on yhteensä kuusi henkilöä.

Sotilasvalan vastaanottaa Pohjois-Karjalan rajavartioston komentaja eversti Vesa Blomqvist. Valakaavan esilukijana toimii Nurmeksen kaupunginjohtaja Asko Saatsi. Jumalanpalveluksen toimittaa pastori Antti Martikainen, ortodoksisen valahetkipalveluksen isä Tommi Kallinen ja saarnan sotilaspastori Anssi Törmälä. Rakuunasoittokunta vastaa valaan liittyvistä musiikkiosuuksista.

Sotilasvalan jälkeen Pohjois-Karjalan rajavartioston komentaja nimittää alokkaat rajajääkäreiksi.

Lisätietoja antaa rajajääkärikomppanian päällikkö, kapteeni Timo Poutiainen
puh. 0295 423 801, timo.poutiainen@raja.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *