Kuvia Värtsilän Kisan 70-vuotis juhlista

Perjantaina 22.7.2016 pidettiin Värtsilän Kisan 70-vuotisjuhlaa Navetan Vintillä, juhlapuheen piti Rajavartiolaitoksen edustaja Antti Hartikainen.

juhlat1

juhlat2

juhlat3

juhlat4

Meitä muistaneet: Hurri Pentti, K-Market Tiilikainen, Partanen Aarre ja Hilkka, Lavikainen Varpu, Kosonen Aulis, Pusa Seppo, Tohmajärven Kunta, Keski-Karjalan Rasti, MML:N Värtsilän Yhdistys, Värtsiläläisten seura ry, Kiteen Seudun Osuuspankki, Eläkeliiton Värtsilän Yhdistys, Värtsilän Kotiseutuyhdistys, Tahvanainen Leo ja Kaija, Itähuolinta Oy, Tohmajärven Urheilijat, Rummukainen Alpo, Värtsilän Pitäjäyhdistys RY, Värtsilän Nuorisoseura Ry, Kunnas Anneli ja Pekka, Tahvanainen Veijo, Voimistelu-ja Urheiluseura Tikkalan Veikot.

Suuret kiitokset kaikille!

Mirja Kinnunen

Kuvat: Heino Turunen

1 comment for “Kuvia Värtsilän Kisan 70-vuotis juhlista

  1. Löytyi jo kuvakooste VäKi:n 70 vuotis juhlasta. Olinhan siellä minäkin. Tuttavan näköisiä ihmisiä siellä oli, kaikille ei meinannut keksiä nimeä, mutta kysymälläkin selvisi. Kuviakin otin, mutta ei niistä mitään tullut. Nuo teatterin valonheittimet pistivät kameran valotuksen ihan pyörryksiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *