Atk-kerho torstaisin Värtsilän kylätalolla

Atkkerho

Esko Kähkönen (kuvassa vas.) opastamassa Irjaa ja Vesaa.

Värtsilän kylätalolla kokoontuu torstaisin atk-kerho, jossa opetellaan tietokoneen käyttötaitoja pienryhmissä. Kurssi toteutetaan Yhteen hiileen hankkeen kautta. Kurssi on tarkoitettu työnhakijoille. Ilmoittaudu  mukaan Värtsilän kylätalolla, tai nettilomakkeen kautta yhteenhiileen.fi sivuilla tai soittamalla Esko Kähköselle puh. 045-6171703

Share

2 comments for “Atk-kerho torstaisin Värtsilän kylätalolla

  1. Hieno juttu tällainen kurssi. Vaikka meikäläisen huru-ukon mielestä kaikki nuoremmat ovat ATK experttejä niin uutta pitää opetella silti jatkuvasti. On turha ”keksiä ruuti uudelleen” eli jokaisen keksiä samat oivallukset, kun tietoja voi tasatakin toisten kanssa.

    Meikäläinen tarvitsisi ihan ensiksi ” Kännykän käytön alkeiskurssin”
    Tämä kommentinkin kirjoittaminenkin on niin työlästä kännykällä. En kirjoittaisi jos vain saisin oikean tietokoneen auki, mutta se vain päätti pysyä kiinni.

  2. ATK se on tämän päivän työväline ja tietokone yksi kodinkone niiden muiden koneiden joukossa. Perheen asioidenhoito viranomaisiin ja pankkiin on helppo oppia. Asioiden hoito on siirtynyt nettiin. Tiedonsiirryttyä nettipalveluksi pitää huolehtia, että palvelun osaa jokainen palveluntarvitsija hakea netistä. Mikä on julkisen palveluntarjoajan vastuu, että kansalainen löytää heidät netin kautta. On aktiivisia ja passiivisia kansalaisia. Vähintä tässä siirtymävaiheessa on tuki ja koulutuspalvelut, sekä oikeus koneiden käyttöön asioidenhoidossa kirjastoissa jatkossakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *