Hyötyjätepiste siirretty Niiralaan

ekopisteensiirto

Viime viikolla siirtyi hyötyjätepiste pois koulun piha-alueelta. Käytännössä tämä tapahtui siten, että Varosen Juha kuljetti paperi – ja pahvijätteen kierrätyskontit uuteen hyötyjätteensijoituspisteeseen. Jo aikaisemmin oli pienemmät lasi – ja metallijäteastiat kuljetettuNiiralaan. Uusi hyötyjätepiste sijaitsee siis Niiralassa kauppojen välisellä alueella, Koulun jätekatokseen jäivät vain koulun käyttöön tarkoitetut jätepöntöt. Partiolaisten paperinkeräys paperivarastossa toki jatkuu, joten paperijätettä voit tuoda koululle. Muut hyötyjätteet voit viedä jatkossa Niiralan hyötyjätepisteeseen.

Koululaiset olivat aluksi ihmeissään, että miten nyt pelataan Purkkis-pelissä, kun jätekonttien taakse ei voi piiloutua. Jätesäiliöiden alueelle on nyt levitetty multaa ja kylvetty nurmikonsiementä, joten alue ei ole koululaisten käytössä ollenkaan. Toiset pelit ja välituntileikit ehtivät jo tulla Purkkiksen tilalle loppuviikosta, ennen syysloman alkua.

ekopisteNiiralassa

Kuvat ja teksti: Vuokko Väänänen

Share

3 comments for “Hyötyjätepiste siirretty Niiralaan

  1. Kiitos, Vuokko, infosta! Perusteltu toimenpide. Täydentää Arppen pihassa olevien jäteastioiden palveluja. Ongelmajätteitä varten on paikka Voimatiellä. Näin voidaan pitää asuinympäristö siistinä. Kun vielä loppuisi tienvarsien roskaaminen!

  2. Hommassa on vihdoin tekemisen eikä pelkän puhumisen makua. Testattiin uusi jätepiste, todettiin paikkakin hyväksi ratkaisuksi. Näin se pitää olla ja pitää vielä paremmaksi kehittää, ettei joka eri lehdensivua paksuudesta riippuen ja tölkin tai pullon materiaalin takia, tai metallin värin takia jokaista laatua tarvitse eri puolille kylää kierrellä viemässä.
    Hyvä! Kerrankin tapahtuu jotain oikein järkiperäisesti eikä vain puhuta ja mietitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *