Niirala – Portti Itään ja Länteen -hanke

Niirala – Portti Itään ja Länteen -hanke on käynnistynyt Tohmajärvellä. Kolmivuotisen toiminnan aikana tarkoituksena on luoda Niiralan rajanylityspaikan läheisyyteen uutta liiketoimintaa ja liiketoimintamalleja. Yhtenä tavoitteena on myös lisätä Niiralan rajanylityspaikan henkilö- ja tavaraliikennemahdollisuuksia.

Hankkeen projektipäällikkö Birgitta Väisäsen mukaan toiminta on jaettu kolmeen osa-alueeseen: yritystoiminnan kehittämiseen, toimintaympäristön kehittämiseen ja suunnitteluun sekä kuljetuskäytävän kehittämiseen.

Yritystoiminnan kehittämisen tavoitteena on saada seitsemän uutta yritystä ja 20 uutta työpaikkaa piristämään alueen rajaliikennettä ja palvelutarjontaa, Väisänen sanoo.

Lähde: karjalainen.fiUusia yrityksiä ja työpaikkoja Niiralaan

1 comment for “Niirala – Portti Itään ja Länteen -hanke

  1. Onnea ja menestystä uuteen hankkeeseen! Muistan kaukaa menneisyydestä kunnallisneuvos Uuno Matikaisen haaveen – rajanylityspaikan avaamisen. Nyt raja on ollut ylitettävissä neljännesvuosisadan. Tähän saakka hyöty on ollut odotuksiin nähden liian vaatimaton. Tiedetään, että kaikki ei ole ollut meistä paikallisista, eikä edes Suomesta kiinni. Mutta aina kannattaa yrittää, erityisesti nyt – vaikka pienin askelin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *