KevätRyssäys Kylätalolla

kevätryssäysLauantaina vietettiin Kylätalolla KevätRyssäystä. Syksyinen ja Talvinen Ryssäys sai nyt jatkoa toukokuisena KevätRyssäyksenä, joka alkoi aurinkoisessa ja tuulisessa säässä. Puuskittainen tuuli riepotteli ja kaateli kukkasia ja heilutteli uhkaavasti telttoja, mutta vakavampaa ei tapahtunut Lyyli-tuulen tuivertaessa.

Arppen patsaan läheisyydessä oli kesäkukkia ostettavissa pihan sekä parvekkeen koristukseksi ja yrttejä ruokien maustamiseksi. Teltan kätköistä löytyi Marjatan käsitöitä ja leivonnaisia, Liisan kotileipomon herkkuja sekä monenlaisia Swipe-tuotteita. Toisessa teltassa Jouko paistoi makkaraa kaikille grillimakkaran ystäville.

Kylätalosta löytyi perinteisesti kahvio, josta voi ostaa kahvin kyytipojaksi monenlaista makeaa tai suolaista syötävää. Kevätkääryleitäkin oli myynnissä ensimmäisen tunnin ajan, jonka jälkeen ne loppuivat ja monet saivat turhaan kysellä kevätkääryleiden perään. Jätski näytti myös maistuvan, ainakin nuorimmille Ryssäyksessä kävijöille. Kirpputoriltakin tehtiin löytöjä, yksittäiskappalein tai muovikasseittain.

Tunnelma Kylätalolla oli leppoisan keväinen ja sadekin säikytteli vasta kolmen seutuvilla. Kylätalon KevätRyssäyksessä kävi vähän yli sata henkilöä.

Teksti ja kuvat: Vuokko Väänänen

Share

1 comment for “KevätRyssäys Kylätalolla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *