Solovej ry:n jäsenmatka Petroskoihin 18-20.2.2015

​Musiikkiteatterin sali piippuhyllyltä katsottuna lauantaina 17.1. juuri ennen La Traviata-oopperan alkua. Kuva Kullervo Rauhala

​Musiikkiteatterin sali piippuhyllyltä katsottuna lauantaina 17.1. juuri ennen La Traviata-oopperan alkua. Kuva Kullervo Rauhala

Solovej’ järjestää jäsenilleen tutustumismatkan Karjalan pääkaupungin Petroskoin kulttuurielämään ke 18.2. lähtien. Emme toimi matkanjärjestäjänä, vaan jokainen mukaanlähtijä valitsee oman ohjelmansa ja maksaa omat kustannuksensa suoraan – niin matkakulut, yöpymiset, ruokailut kuin pääsymaksutkin. Näin matkasta tulee helposti räätälöitävä, mutta silti erittäin edullinen. Matka tehdään yhdellä pikkubussilla, johon mahtuu 6-8 matkustajaa ja henkilöautolla, johon puolestaan menee 3-4 henkeä. Pikkubussin porukka viipyy Petroskoissa 18.-20.2. ja henkilöautolaiset kaksi vuorokautta enemmän.

Majoitus järjestetään pienessä Lososinskaja-hotellissa aivan keskustan tuntumassa. Edestakaiset matkakulut ovat osallistujien määrästä riippuen 20-30 €, huoneen hinta on tasosta riippuen noin 20-30 € yöltä, ja pääsyliput ovat erittäin edullisia.

Pääkohteenamme on Karjalan Musiikkiteatteri, jossa yhdistyksemme hallituksen jäsen Marina Zharkevich työskentelee.

 Karjalan Tasavallan valtiollinen Musiikkiteatteri


Karjalan Tasavallan valtiollinen Musiikkiteatteri

Karjalan Musiikkiteatterissa esitetään

 • 18.2. keskiviikkona karjalainen kansansatu Nasto-kaunottaresta,
 • 19.2. torstaina on vuorossa Värtsilän v.2008 ”Elämää juoksuhaudoissa”-konsertin pohjalta tehty ”Zhdi menja – Odota minua” rintamalaulujen konsertti.
 • 20.2. Perjantaina  esitetään hieno ooppera ”Madama Butterfly” ja
 • 21.2. teatterin solistit antavat taidemuseon salissa upean yhteiskonsertin.

Jokaiselle voidaan laatia kuitenkin aivan omien toiveiden mukainen ohjelma ja varata liput valmiiksi. Mikäli paikkoja jää, voi mukaan lähteä myös ihan ilman ohjelmaan osallistumista.

Ilmoittautumiset matkalle otetaan vastaan puhelimella 040-8470 693 tai sähköpostilla vmkullervo(at)gmail.com

Matkaa koskevat tiedustelut ja jäseneksi liittymiseen liittyvät asiat, voitte osoittaa em. osoitteisiin tai yleisissä asioissa myös kommentoimalla tätä kirjoitusta.

Kullervo Rauhala

Tutustu Karjalan Tasavallan valtiollisen Musiikkiteatterin kotisivuihin osoitteessa http://mrteatr.ru/

 

4 comments for “Solovej ry:n jäsenmatka Petroskoihin 18-20.2.2015

 1. Samaan aikaan (19-22.2.2015) on Petroskoissa myös Metsästys & Kalastusmessut jos pelkkä kulttuuripläjäys ei riitä. Messupaikka on Musiikkiteatterin vieressä, aivan Petroskoin keskustassa.

  Ohessa linkki (venäjänkielisille) messusivuille. Aiemmin ei messuille ole ollut sisäänpääsymaksua, tuskin tänäkään vuonna.

  http://www.karelexpo.ru/news/13-ya-specializirovannaya-vystav

 2. Hieno juttu, Eki! Petroskoi on iso kaupunki, Tampereen kokoluokkaa, ja sinne mahtuu monenlaista tapahtumaa ja ohjelmaa. Kertokaahan, millaiseen Petroskoihin haluaisitte tutustua, niin kaivamme teille infoa siitä, mitä olisi tarjolla!

 3. Hei
  Teettekö tänäkin vuonna retken Petroskoihin? Voisin lähteä mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *