Kiitos! Ja lykkyä!

Raimo Tiittanen itsenäisyyspäivänä.

Raimo Tiittanen itsenäisyyspäivänä 2011.

Vuoden vaihtuessa Värtsilän Pitäjäyhdistys ry:n sai johtoonsa uudistuneen Pitäjätoimikunnan (=johtokunta).

Kiitän nyt paikkansa jättäneen Pitäjätoimikunnan jäseniä sekä kaikkia Pitäjäyhdistyksen toimintaan osallistuneita tai sen toimintaa muuten tukeneita henkilöitä ja yhteisöjä.

Erityiskiitokset kohdistan Tohmajärven kunnan johdolle, joka omalta osaltaan on edesauttanut Pitäjäyhdistyksen toimintaa alueemme ja sen asukkaiden hyväksi. Vähän kerrassaan on alettu oivaltamaan ns virallisen tahon ja kolmannen sektorin yhteistoiminnan merkitys ja mahdollisuudet. Tosin siinä on vielä paljon kehittämismahdollisuuksia mm. lähidemokratian osalta.

Kiitokset myös niille aktiivisille jäsenille, jotka omaa aikaansa uhraten ovat toimineet Pitäjätoimikunnassa ja nyt luopuivat paikastaan uusien voimien hyväksi. Luopujista Veijo Tikalla on 6, Kalle Lintusella ja Eira Varosella 4 toimintavuotta. Lisäksi Eira on ansiokkaasti toiminut yhdistyksen tiedottajana ja viimevuodet Värtsi-lehden päätoimittajana. Uskon heidän toiminnan jatkuvan aktiivisina rivijäseninä. Vanhasta toimikunnasta uudessa jatkavilla Matti Jaatisella, Anneli Kunnaksella ja Jouko Jääskeläisellä sekä Veijo Mantsisella ja Vuokko Väänäsellä on takanaan monien vuosien uurastus kyläyhteisömme hyväksi.

Iloksemme toimikunnan työskentelyyn saimme neljä uutta toimijaa: Kati Heikkinen, Elina Pesonen ja Martti Tahvanainen sekä aikaisempaa kokemusta omaava Eero-Matti Lintunen.

Toivotan uudelle pitäjätoimikunnalle ja sen puheenjohtajalle Matti Jaatiselle voimia ja menestystä uudessa tärkeässä tehtävässä.

Värtsiläläiset – antakaamme tukemme alueemme ja sen asukkaiden puolesta tärkeää työtä tekevälle pitäjätoimikunnalle.

Toivotan kaikille värtsiläläisille ja Värtsilän ystäville menestyksellistä vuotta 2015.

Raimo Tiittanen, Värtsilän pitäjäyhdistyksen puheenjohtaja vuosina 2009 – 2014.

Ps. Uusi pitäjätoimikunta kokoontui ensimmäisen kerran 5.1.2015 ja valitsi toimihenkilöitä seuraavasti.

Puheenjohtaja Matti Jaatinen. (Valittiin syyskokouksessa 1.12.2014).
Varapuheenjohtajaksi valittiin Anneli Kunnas.
Sihteeriksi valittiin Vuokko Väänänen.
Rahastonhoitajaksi valittiin Jouko Jääskeläinen.
Tiedottajana valittiin jatkavaksi Eira Varonen.
Työllistämisasioita hoitaa Matti Jaatinen, apunaan Martti Tahvanainen sekä Jouko Jääskeläinen.

Jaostot ja henkilöiden valinta niihin;
Johtoryhmään (työtoimikuntaan) valittiin puheenjohtaja Matti Jaatinen, varapuheenjohtaja Anneli Kunnas sekä rahastonhoitaja Jouko Jääskeläinen.

Hankejaostoon valittiin Eero-Matti Lintunen (vetäjäksi) sekä Elina Pesonen ja Martti Tahvanainen.

Kylätalotoimikuntaan valittiin Vuokko Väänänen, Kati Heikkinen ja Anneli Kunnas.

Tapahtumatoimikuntaan valittiin Elina Pesonen (vetäjäksi) sekä Anneli Kunnas ja Vuokko Väänänen.

Share

2 comments for “Kiitos! Ja lykkyä!

  1. Kiitos Ramille!

    Josko tämä henkilökohtainen esiintulo johtaisi siihen että saisimme jatkossa lisää Ramin kirjoittamia juttuja tänne Värtsiin! Aikaa piisaa kun tuosta kyläpäällikön virastakin eläkkeelle näin jäit 😉

    Jutut paikallisesta sotahistoriasta kiinnostaisivat edelleen lukijoita ja siitähän sinä valtavasti tietoa omaat. Ja uskon että lukijakommenttijen myötä saisimme myös lisää arvokasta kokemustietoa ja muisteluita jotka muutoin saattaisivat hautautua muistojen arkkuun…

  2. Ramilta hieno kirjoitus! Kiitos! Näyttää siltä, että vireän Värtsilän toiminta jatkuu hyvin. Rami ja muutkin ns. ”virallisesta” vastuusta sivummalle siirtyneet saavat aktiivista jatkoa.

    Vedetään kesällä Värtsilä-viiri salkoon ja standardi kaapin päälle! Ehdotan, että veteraani Hemppa suunnittelee (sehän on oikeastaan jo valmiskin), ja toinen veteraani Rami kiskoo viirin narulla tankoon. Tämän voisi toteuttaa, kun julkistetaan Eero-Matin ehdotus, jonka esitti syyskokouksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *