Kuvasatoa

kissaelaimenpaa

Tässä pari kuvaa, toinen on keväälä kuvattu Joensuun seutuvilta. Siinä on Suurentaitelian itsensä työstämä kissa-eläimen pää. Tämäkin on aivan ”sattuma”havainto. Oisikohan ollut maan oikealla omistajalla ollut aihetta tämä kuvauttaa, kohta varmaan on vaikea sitä havaita, metsän nopean kasvun takia.

Joo ja sit tää toinen kuva. Aihe arvoitus: mitähän tämä kuva esittää ? Siinä on ihmisenpään näköinen alaosa ja jonkinlainen suppilo tai antenni korvasta ylöspäin.

vesikuva
Tämä on kuvattu taas Luutalahden jäästä. Oikeastaan eihän sitä pitäs sanoa miten se on tehty. Oikea paikka ja yksi kuva, ja siinä se ihmekuva onkin. Aito kuva vain pienennetty sähk.post.varten. Ei viritetty millään senkummemmilla ohjelmilla.

Arvelin laittaa nää, kun tahtovat unohtua ja sotkeutua tuonne kansioiden sekamalskaan. Vuodet vaihtuvat, määrät lisääntyvät sekä kansiot sotkeutuvat, konevikojen sattuessa. Nyt vuorostaan kamerat reistailevat. Liekkö auringonpilkuissa vika vai muutenkovua liikaa ilmassa ”linkkejä”.

Luutalahti 09112014
Terv: Kalle M. Väänänen

5 comments for “Kuvasatoa

  1. Kuvittelisin, että alakuvassa on vettä jään päällä ja silti menty kokeilemaan kepillä jäätä ihan läpi asti, vieläpä korvan kohdalta?

  2. Ylemmän kuvan kissi on kyllä niin vanha, että täytynee olla ihan kivikauden eläviä.

  3. Leijonan pää.

    Hieno luonnon teos ja hieno Kallen ottama kuva teoksesta!

  4. Tämä on tarina: Tein minäkin sukellus-venehavainnon viimekesänä rantasauna reissullani. Näin pintaan nousseen vedenalaisen vehkeen istuessani laiturilla. En kerennyt sitä kuvata kun kamera ei ollut siinä hetkessä läsnä. Havainnon oikeaksi varmistamiseksi kävin saunanterassilta hakemassa silmälasit sillä olen likinäköinen. Havainto varmistui nopeasti katsottuani lasieni läpi naapurin miehen rentouttavaksi selkäuinniksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *