Niiralan maisemat muuttuvat

Valtatie 9 korjaushanke muuttaa maisemaa ja liikennejärjestelyjä Niiralassa. Uusi tieosuus on valmis syksyllä.

valtatie 9 tien korjaus niiralassa

 

Video: Eira Varonen.
Videon taustamusiikki: Jukka Kuoppamäki, Valtatie

8 comments for “Niiralan maisemat muuttuvat

 1. Tableteilla katsottaessa video ei näy, johtuen taustamusiikista? Joten tässä video ilman musiikkia. Näkyisiköhän nyt myös mobiililaitteilla.http://youtu.be/cY7HEG4K_ic Tämä versio on myös hiukan pidempi.

 2. Niinpä. Kiitos Eira. Ehdinkin jo hämmästellä, eikö kännikkäni olekaan enää ällimallia.

 3. Juu… julkaisin videon eilen ensin ilman tuota taustamusiikkia. Näkyi tabetillakin ok. Sitten bongasin tuon Kuoppamäen kappaleen Valtatie. Ostin sen rehellisillä euroilla musakaupasta netistä ja liitin videoon. Tuntui sopivan siihen hyvin.. latasin youtuupiin uuden version ja välittömästi youtuupin robotti, oletan, tai systeemi ilmoitti selvällä suomenkielellä, että videossa on tek.oik.alaista musiikkia. On ne fiksuja koneita. Uhkasivat haastaa oikeuteen jos julkaisen videon ko. musiikilla. Vaihtoehdot olivat: julkaistaanko silläkin ehdolla että voi tulla probleema, vai unohdetaanko ko juttu. Hyväksyin. Eli oikeusjuttu voi tulla. Vaikka maksoin biisistä. Antaa tulla vain. Ei tämä pahin tek.oikeusrikos ole varmasti mitä netissä tapahtuu! Naatitaan niin pitkään kun tätä kestää… Maksut olen on maksanut kaikista tekijänoikeuden alaisista kuvista! Onneksi on näitä ns. kuvapankkeja joista kuvia vii ostaa. On niitä useissa Värtsinkin jutuissa käytettyä tullut. Omaan laskuun hankittuja.

 4. Niin se on tuo netti kummajainen. Varsinkin nämä Facebookit ja twitterit ja mitä hologrammeja nyt sitten onkin. Kannattaa musiikin suhteen olla aina varovainen ja kysyä Teoston ja Gramexin fixuilta neuvoa ja mennä niiden kaavalla ettei tule ongelmia.Tämä video on ihan ok mutta säveltäjät,
  sanoittajat,esittäjät ja muut musantekijät haluaa omastaan aina korvauksen. Sanaa ”ilmainen” ei taida enää suomen kielessä kaikki edes tietää mitä se tarkoittaa, siltä ainakin tuntuu. Ja vaikka tästäkin(videon taustamusiikista) on jo korvaus maksettu ei se näytä riittävän. Onkohan tämän rahan ottajalla oikeasti lupa myydä ja kaupata tätäkään musakappaletta, epäilen!

 5. Erittäin hyvin sopivat kuva ja ääni yhteen.

  Ääni päällä ihan unohti ylinopeus- ja kaistallapysymisarvioinnin. Tämä loppukommentointi on vain pikkuosa huonoa hymöyriäni.

 6. Eiran kommentin 24.7.2014, 0:00 loppuosaan (”Maksut olen on maksanut kaikista tekijänoikeuden alaisista kuvista! Onneksi on näitä ns. kuvapankkeja joista kuvia vii ostaa. On niitä useissa Värtsinkin jutuissa käytettyä tullut. Omaan laskuun hankittuja.”) liittyen yksi kysymys.

  Jos kuvapankista ostaa kuvan julkaistavaksi jossakin, esim. Värtsissä, niin eikö kuvan yhteydessä tulisi silloinkin ilmoittaa kuvaajan nimi?

  Joskus taannoin Värtsissä oli jumalattoman hieno kuva huuhkajasta ja täysikuusta ja muistelen kuvan alla lukeneen ”Kuva Värtsi”. Tuskin sitä kuitenkaan Värtsi oli kuvannut. Olis mukava tietää kenen kamerasta niin upea otos oli lähtöisin.

 7. Jos oikeasti ei halua kuviaan julkaistavan, niin miksi niitä someihin ymppää? Paitsi jos kaipaa julkisuutta tai korvausriitoja. Varjelkoon Luoja ketään niin alas joutumasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *