Kai Hyttinen laulaa kirkkomme hyväksi 8.6.2014

Maalataan yhdessä Värtsilän kirkko.

Värtsilän Kotiseutuyhdistys jatkaa kirkon kunnostamista ja sen käyttöedellytysten kohentamista. Edessä on useita tapahtumia, joiden avulla kerätään varoja Papin säkkiin.

4.6.2014 klo 18.00 istutetaan kolme Alppiruusua kirkkopuiston kaatuneiden muistomerkin ympärille. Eläkeliiton Värtsilän yhdistys kattaa kahvipöydän ja sen tulot pannaan Kotiseutuyhdistyksen lahjoitustilille. Tilaisuudessa tietysti pidetään lyhyt puhe ja veisataan pari virttä.

Kai Hyttinen. Kuva: Polarartistit

Kai Hyttinen. Kuva: Polarartistit

8.6.2014 klo 19.00 kirkkoon saapuu Kai ”Kuju” Hyttinen. Hän lahjoittaa Luojan antamalla äänellään laulunsa Kotiseutuyhdistyksen lahjoitustilille Papin säkin kautta. Silloin voisi kirkko olla ihan täynnä!

Kummankin tilaisuuden juuret ovat 50 vuoden takana ja nyt ne tuottavat kukkaa ja maalia, kauneutta Värtsilän kirkkoon. Toivotaan niin!

Tervetuloa kaikki mukaan maalaustalkoisiin!

Värtsilän Kotiseutuyhdistys ry
Erkki Lintunen, puheenjohtaja

5 comments for “Kai Hyttinen laulaa kirkkomme hyväksi 8.6.2014

  1. Kiva juttu – Kai on ihana laulaja, joten tervetuloa vaan!
    MirjaSisko

  2. Kiitos, Eira! Niin kaunis on ollut Kaustajärven maisema tänä aamuna täällä itärajalla. Ja miten kauniilta kuuluikaan ”Kujun” laulu aamukahvipöytään!

    Hyvä idea tulostaa mainos ja levittää sitä lähi alueelle! Annetaan sanan levitä ja täytetään Värtsilän kirkko 8.6.14 klo 19.

  3. Onnea ja menestystä yksinäisten sydänten kerholle Värtsilässä.
    MirjaSisko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *